Τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να παραπλανούν τους άλλους!

Τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να παραπλανούν τους άλλους!
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Zwdia24

Η παραπλάνηση είναι πράξη που σκοπό έχει να κρύψει την αληθινή διάσταση των πραγμάτων, να καλύψει ή να φορτώσει λάθη σε τρίτα άτομα, να προστατέψει παράλληλες σχέσεις, να αποκρυφθούν πονηροί κι αθέμιτοι σκοποί ή σκοπιμότητες. Είναι πράξη που κρύβει πίσω της μεγάλη ανασφάλεια. Όλα όμως έχουν να κάνουν με τα συστατικά που είναι δομημένος ο κάθε ζωδιακός χαρακτήρας.

Δες ποια ζώδια έχουν τον τρόπο να σε παραπλανήσουν:

Νο 1: ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατέχουν την τέχνη του λόγου και επινοούν επιχειρήματα σε χρόνο dt, για να σε πείσουν ακόμα κι αν χρειαστεί να μιλήσουν με υπερβολές. Δεν είναι σπάνιο να σε κάνουν να νιώθεις ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη ή την κρίση σου. Ξέρουν πως θα δυσκολευτείς να τολμήσεις να τους κατηγορήσεις ότι ψεύδονται κι έτσι περνάνε το δικό τους χωρίς να ερυθριούν. Έχουν άποψη επί παντός επιστητού. Δηλώνουν πολυγνώστες αν και οι γνώσεις τους σε πολλές των περιπτώσεων είναι επιδερμικές. Θα σου πουν τη δική τους αλήθεια όπως επιθυμούν κατά τη δική τους βούληση να την ερμηνεύεις. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νο 2: ΖΥΓΟΣ

Θα καταπιεί αλήθειες δύσκολες ή θα τις κρύψει κάτω από το χαλί, για να μη διαταραχθεί η σχέση σας. Δεν θα τολμήσει να πάρει πρωτοβουλία να μιλήσετε για τα κακώς κείμενα κι αν το κάνεις εσύ, απλώς θα παραμείνει αμέτοχος. Ναι έχει παράλληλη ζωή, όχι απαραίτητα αισθηματική αλλά με ανθρώπους που μπορεί να μοιράζεται κοινά σοβαρά μυστικά. Είναι μεγάλος κρυψίνους και σπάνια αποκαλύπτει τις αντισυμβατικές και ασυνήθιστες πτυχές της ζωής του. Πολλές φορές το προφίλ που υιοθετεί και προβάλλει, δε συμβαδίζει με την πραγματική συναισθηματική του κατάσταση. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νο 3: ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δε θέλει να ξέρει κανείς, ούτε που πάει ούτε τι κάνει, ούτε τι σκέφτεται. Γι αυτό και θα τον δεις να κινείται ή να δραστηριοποιείται κυρίως στο παρασκήνιο. Αντίθετα είναι μαέστρος στο να ξεσκονίζει και να ανακαλύπτει τις ζωές των άλλων ακόμα κι αν χρειαστεί να βρει έναν τρόπο και να τις παραβιάσει. Δε θα μάθεις ποτέ τι έχει στο μυαλό του ή τι μπορεί να σου ετοιμάζει, ιδίως αν σε έχει βάλει στο στόχαστρο. Τη τέχνη της παραπλάνησης τη χρησιμοποιεί και στην αισθηματική του ζωή για να ξεκλειδώνει τις άμυνες του συντρόφου του ώστε να μπορεί αν τον ελέγχει και αν τον χειραγωγεί. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νο 4: ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν του αρέσει να δίνει αναφορά σε κανέναν. Άλλωστε για τον εαυτό του τιμά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Αντίθετα μέσα από μία μόνιμη σχέση, προσπαθεί να ηγηθεί προκειμένου να φτιάξει στα μέτρα του το πλαίσιό της. Βεβαίως και γίνεται χειριστικός χωρίς να το καταλάβεις. Οι πράξεις του είναι ανακόλουθες στο σύνολό τους απέναντί σου. Έχει παράλληλη ζωή και δεν ερυθριά αν τον ανακαλύψεις να σε βγάλει και τρελή. Δε λέει ψέματα μα όταν κάτι προσπαθεί κρύψει, απαντά με παρατεταμένες σιωπές. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24