Τι αναζητούν τα ζώδια στις αισθηματικές τους σχέσεις;

Τι αναζητούν τα ζώδια στις αισθηματικές τους σχέσεις;
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.6 (5 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Δώδεκα ζώδια, δώδεκα ομάδες χαρακτήρων, δώδεκα διαφορετικές θεωρήσεις του Έρωτα, που το κάθε ζώδιο βλέπει από τη δική του, υποκειμενική οπτική γωνία και με τα δικά του θέλω! Όλα αυτά υπαγορεύονται από την ιδιοσυστασία, τις ιδιομορφίες των ζωδίων, που διαμορφώνουν ανάλογα με αυτές το πώς, το ποια χαρακτηριστικά και ποιες συμπεριφορές πρέπει να έχουν τα ταίρια τους, ώστε να είναι συμβατά με τα θέλω τους. Αυτές οι προϋποθέσεις αν τηρηθούν και ισχύουν, προοιωνίζουν αρμονία στο ταίριασμα και ερωτική ευτυχία!

Τι θέλουν τα 12 ζώδια από το ταίρι τους!

ΚΡΙΟΣ

Επιθυμεί να είσαι ένα ταίρι παθιασμένο, αυθόρμητο, εκδηλωτικό, επειδή και ο ίδιος καίγεται από τον έρωτα, ιδίως όταν ικανοποιείται ο εγωισμός του. Θα θαυμάζει το δυναμισμό σου, αλλά δεν ανέχεται τις προσπάθειές σου να του επιβληθείς ή να τον προσβάλεις και να τον επικρίνεις. Αρέσκεται στις περιπέτειες, στις εκπλήξεις και θέλει να αισθάνεται ότι κάθε μέρα είναι μια καινούργια αρχή για τη σχέση σας. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλει να νιώθει ασφαλής, ότι είσαι ένα ταίρι πιστό, αφοσιωμένο, σοβαρό, με οικονομική άνεση και να στοχεύεις σε μία σοβαρή σχέση, για να κάνετε οικογένεια και παιδιά. Αρέσκεται να ξυπνά τον ερωτισμό σου, να σε μυεί στις ηδονές που θα σου χαρίζει απλόχερα, γιατί ονειρεύεται μια φιλήδονη ζωή, με πολύ σεξ και καλό φαγητό, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και εκπλήξεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φλερτάρει συνεχώς, ακόμη και όταν θα συμπληρώνετε τους αδαμάντινους γάμους σας, ζητώντας συνεχώς επιβεβαιώσεις. Σαν ταίρι του, για να είσαι συμβατή με τις ιδιομορφίες του, πρέπει να είσαι έξυπνη τουλάχιστον όσο αυτός, να παίζεις με το μυαλό του, να διαθέτεις επικοινωνιακά χαρίσματα όπως και αυτός, να προτείνεις συνεχώς κάτι καινούργιο, να λατρεύεις τα ταξίδια και τις εναλλαγές παραστάσεων. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ονειρεύεται μια σχέση με σκοπό το γάμο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα Κυριακάτικα τραπέζια. Θέλει να είσαι ένα ταίρι αφοσιωμένο, πιστό, επιβεβαιωτικό, προστατευτικό, συναισθηματικό, υποχωρητικό, που να βρίσκει την ευτυχία στο σπίτι, εκεί που κάθε Καρκίνος νιώθει κυρίαρχος. Γι’ αυτόν, το αρχέτυπο της μορφής της οικογενείας, που είναι η πρωταρχική του και ιδανική επιδίωξη, τον καθορίζει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας είναι η τροφή του Λέοντα. Αποζητά σε σένα το ταίρι που θα αξίζει το θαυμασμό του και θα είναι γενναιόδωρο, αυθόρμητο, εκδηλωτικό, ανοιχτόκαρδο, εντυπωσιακό, αρεστό στο περιβάλλον του. Με λίγα λόγια, να σε θεωρεί αντάξιά του, ώστε να μπορεί να σταθείς ισότιμα δίπλα του και να ελκύεις το θαυμασμό όλων. Θέλει μια συντροφική ζωή με πολλή διασκέδαση, λάμψη και παιδιά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι είναι αυτός; Τι του ταιριάζει σαν γάντι; Τι άλλο, από το είδωλο του στον καθρέφτη, το καθρέφτισμά του! Τι άλλο θα μπορούσε να ανεχτεί; Προσδοκά ένα ταίρι που να δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, δηλαδή να προσέχεις τι λες, να είσαι έξυπνη, πρακτική, χαμηλών τόνων, ευέλικτη, να αγαπάς την τάξη και την καθαριότητα, να φροντίζεις τον εαυτό σου, να έχεις διάκριση και στόχους για το μέλλον. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Ο γάμος είναι ο απώτερος σκοπός του Ζυγού, που ψάχνει ένα ταίρι ικανό να αναλάβει ευθύνες (κατά προτίμηση τις δικές του) και να δεσμευτεί, να είναι έξυπνο, καλλιεργημένο, κοινωνικό, με ωραίους τρόπους (όπως αυτός), εμφανίσιμο (όπως αυτός), καλοντυμένο (όπως αυτός, αν είναι δυνατόν, για Ζυγό μιλάμε). Θέλει μία σχέση - παράδειγμα επιτυχίας για την κοινωνία (το θεαθήναι), χωρίς πολλές συναισθηματικές εξάρσεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιθυμεί μία σχέση πάθους κι ας συνοδεύεται από εντάσεις, ζήλια, απολυτότητα. Ο κυρίαρχος, καθοδηγητικός ρόλος του πρέπει να είναι σεβαστός! Θέλει διακαώς μια σύντροφο σεξουαλική (που και αν δεν είσαι, θα σε μετατρέψει), αφοσιωμένη, με βαθειά συναισθήματα αγάπης και έρωτα, απόλυτα πιστή, έτοιμη να του παραδοθείς σε μία σχέση, που οι δύο σας θα γίνετε ένα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν ταίρι του Τοξότη πρέπει να «βάζεις νερό στο κρασί σου», προκειμένου να τον κρατήσεις. Δηλαδή να σέβεσαι την ανεξαρτησία του και να διαθέτεις ευφυΐα, χιούμορ, επικοινωνιακά χαρίσματα. Δεσμεύεται με σένα, αν αντιληφτεί ότι είσαι το άτομο που αγαπά τις περιπέτειες όσο και αυτός, τα ταξίδια, τις αλλαγές, τη μόρφωση, τη φιλοσοφία και έχεις άποψη επί παντός του επιστητού. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως επιθυμεί διακαώς να βρει ένα ταίρι που να ενισχύει την κοινωνική του εικόνα, να είναι επιτυχημένο, προβεβλημένο στον τομέα του ή να διαθέτει τους πόρους για μια άνετη ζωή. Θέλει σοβαρότητα στα σαλόνια και απόλυτα παθιασμένες καταστάσεις στην κρεβατοκάμαρα, που σημαίνει ότι ο ρόλος σου θα είναι σύνθετος και απαιτητικός, αλλά πολύ ενδιαφέρων, δεν θα πλήξεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απόλυτη επιθυμία του Υδροχόου εμπεριέχεται στο σύνθημα «έρωτας με σεβασμό στην ελευθερία». Για ικανοποιήσεις τα θέλω του και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του, θα πρέπει να καταλάβει ότι είσαι εύστροφη, άνετη, έξυπνη, με αντίληψη και χιούμορ. Ιδανικά, θα πρέπει να ανήκετε στις ίδιες ομάδες, να συνδέεστε με κοινές ιδέες και ενδιαφέροντα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Για την ιδιοσυγκρασία του Ιχθύ δεν υπάρχει έρωτας χωρίς ρομαντισμό. Βγες μέσα από τις σελίδες ενός ιπποτικού μυθιστορήματος σαν η πυργοδέσποινα των λογισμών του. Αποζητά σε σένα ένα ταίρι ευαίσθητο, συναισθηματικό, με ενσυναίσθηση και κατανόηση, προστατευτικό, ικανό να εκφράζει ποιητικά τα συναισθήματά του, αφοσιωμένο και που να έχετε κοινές ιδέες και να αγαπάτε τα ίδια πράγματα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24