Τα 12 ζώδια στον επαγγελματικό χώρο και η συμπεριφορά τους.

Τα 12 ζώδια στον επαγγελματικό χώρο και η συμπεριφορά τους.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.3 (3 votes)

Η συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου στο χώρο της εργασίας του διαφέρει, αφού έχει να κάνει με την προσωπικότητα, αλλά και την ιδιοσυγκρασία του. Ακόμα, μπορεί να σχετίζεται και με το πόσο ταλέντο έχουμε στο αντικείμενό μας και πόσο παθιασμένοι είμαστε με την ίδια μας τη δουλειά. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει και το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε, αφού το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τη δική του συμπεριφορά και το δικό του τρόπο να δρα στον επαγγελματικό τομέα.

Τι σημαίνει δουλειά τελικά για το κάθε ζώδιο και πόσο βάρος δίνει στον τομέα αυτόν;

Κριός

Η δουλειά για εσένα είναι τρόπος ζωής. Μπαίνεις μέσα και ξεχνάς να βγεις. Σου αρέσει να κατέχεις μια διοικητική θέση και να έχεις εσύ το πάνω χέρι. Σε διακρίνει ο δυναμισμός και η ακούραστη θέληση. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα με κύρος και οικονομική ισχύ. Στα αρνητικά που μπορεί να σου προσάψει κανείς, είναι το ότι δε δέχεσαι κριτική για το τρόπο που δουλεύεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

Ταύρος

Στη δουλειά σου θέλεις να έχεις όλα υπό έλεγχο και να υπάρχει σωστή οργάνωση και προγραμματισμός. Επειδή είσαι ένα ζώδιο που πατά γερά στα πόδια του, δουλεύεις με τέτοιο τρόπο, που καταφέρνεις να έχεις οικονομική, αλλά και επαγγελματική ασφάλεια. Πάντα επενδύεις τα χρήματά σου με έξυπνο τρόπο και δεν κάνεις περιττές σπατάλες. Η πρακτικότητα είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή σου γενικά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Δίδυμοι

Σου αρέσει πολύ να κερδίζεις τους άλλους με το επικοινωνιακό σου ταλέντο και τον ορθό τρόπο σκέψης που αντιμετωπίζεις το αντικείμενο της δουλειά σου. Αγαπάς ό,τι κι αν κάνεις και αυτό φαίνεται. Δουλεύεις πολλές ώρες και μάλιστα αρκετά σκληρά. Έχεις ένα έξυπνο μυαλό, που σε βοηθά να βγάζεις χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Και βέβαια, έχεις την ικανότητα να κάνεις τους άλλους να ακολουθούν πάντα το δικό σου τρόπο εργασίας. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Καρκίνος

Δε σου ταιριάζουν οι δύσκολες και περίπλοκες δουλείες. Συνήθως ασχολείσαι με επαγγέλματα που είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου και μέσα από αυτά μπορείς να διαπρέψεις. Βεβαίως, με τον άστατο χαρακτήρα σου, δυσκολεύεσαι να αντέξεις σε μια δουλειά για πάντα. Αν μπορέσεις να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά, όποιον επαγγελματικό δρόμο κι αν ακολουθήσεις. Με τη φαντασία που διαθέτεις, θα μπορούσες να εκφραστείς και μέσα από τη συγγραφή. Έχεις δύναμη μέσα σου και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Λέων

Ασχολείσαι με επαγγέλματα που σε βοηθάνε να βγάλεις στην επιφάνεια τον επιβλητικό σου χαρακτήρα, αλλά και τη γοητεία σου. Σου ταιριάζει να διευθύνεις τους άλλους και να είσαι εσύ ο αρχηγός μέσα στη δουλειά σου. Αλλά ό,τι και αν κάνεις, σίγουρα θα έχεις επιτυχία και θα φτάσεις τη δουλειά σου στα ύψη. Όσον αφορά στα οικονομικά, θα πρέπει να βρεις ένα επάγγελμα που να αμείβεται καλά, γιατί η σπάταλη ζωή που κάνεις, πολλές φορές σε αφήνει… ταπί. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Παρθένος

Ανήκεις στη κατηγορία των ανθρώπων που δε θα μπορούσαν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς να δουλεύουν. Η εργασία για εσένα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, γιατί σε βοηθά να δημιουργείς, να νοιώθεις ολοκληρωμένος, αλλά και να έχεις χρήματα. Η τελειομανία σου σε κάνει να πετυχαίνεις σε όποιο τομέα και αν ακολουθήσεις. Η αδυναμία σου όμως στο να μένεις για πολύ καιρό στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον, σε κάνει να αλλάζεις συχνά αντικείμενο. Γενικά όμως, καταφέρνεις να πετύχεις και βγάζεις αρκετά χρήματα όταν το θέλεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Ζυγός

Στο χώρο εργασίας σου είσαι ένα αξιολάτρευτο άτομο, όλοι σε συμπαθούν και θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Δημιουργείς ένα ευχάριστο κλίμα και η δουλειά γίνεται εύκολη υπόθεση. Ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, που σε βοηθάνε να αναδείξεις την αισθητική σου. Στον οικονομικό τομέα ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, γιατί ξοδεύεις πάντα πιο πολλά από αυτά που βγάζεις! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Σκορπιός

Η θέση του διευθυντή είναι η κατάλληλη δουλειά για εσένα. Και αυτό γιατί δε θέλεις να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, αλλά εσύ να ελέγχεις τους άλλους. Σου αρέσει επίσης να επιλεγείς εσύ τις ώρες που θα δουλέψεις, και όχι η… σύμβαση εργασία. Άρα το ιδανικό για εσένα είναι να κάνεις μια δική σου δουλειά. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ελέγχεις τα έξοδα και τα έσοδά σου και να κάνεις ένα σωστό προϋπολογισμό. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Τοξότης

Αναζητάς ένα τομέα που θα έχει αρκετή ενέργεια και αρκετό τρέξιμο. Όπως και αν ακούγεται αυτό. Δεν θα μπορούσες να συμβιβαστείς με μια δουλειά γραφείου, όπου θα κάθεσαι με τις ώρες πάνω σε μια καρέκλα. Θέλεις να είσαι έξω, να βλέπεις κόσμο και ταυτόχρονα να δουλεύεις. Και βέβαια, προτιμάς να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Δεν κουράζεσαι ποτέ και πάντα βοηθάς τους άλλους όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δυσκολεύεσαι λίγο να μαζέψεις χρήματα, γιατί πάντα τα ξοδεύεις πριν προλάβεις να τα βάλεις στην τσέπη σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Αιγόκερως

Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, όποιον επαγγελματικό τομέα και αν ακολουθήσεις, σίγουρα θα τα καταφέρεις, γιατί είσαι ένα άτομο που αγαπά τη δουλειά. Είσαι ιδιαίτερα φιλόδοξος και συνήθως καταφέρνεις να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί οι ιδέες σου είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από των άλλων. Στα οικονομικά σου τα πας πολύ καλά, γιατί ξέρεις να τα διαχειρίζεσαι και δεν ξοδεύεις άσκοπα. Αναζητάς την κοινωνική προβολή μέσα από την δουλειά σου και σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Υδροχόος

Ανθρωπιστικά και κοινωνικά επαγγέλματα είναι ο τομέας όπου μπορείς να διαπρέψεις. Σου αρέσει να βοηθάς άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη και το κάνεις μέσα από την ψυχή σου. Δε θέλεις να σε ελέγχει κάνεις στην εργασία σου και λειτουργείς πάντα με το κοφτερό και έξυπνο μυαλό σου. Θέλεις να συνεργάζεσαι με έξυπνα και πνευματώδη άτομα. Δε δέχεσαι και τόσο εύκολα την κριτική των άλλων. Στα οικονομικά συχνά αντιμετωπίζεις πρόβλημα, γιατί πάντα ζεις το τώρα, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Ιχθύς

Δεν σου αρέσει να κάνεις σημαία τη δουλειά σου και επιδιώκεις να κάνεις ένα επάγγελμα, που δε θα είναι λουσμένο στα φωτά. Προτιμάς να δουλεύεις μυστικά και χωρίς τον έλεγχο κανενός. Η μεγάλη φαντασία που έχεις, σε βοηθά να ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα όπως είναι η συγγραφή, η ζωγραφική και η μουσική. Στα οικονομικά σου τα πας πολύ καλά και ξέρεις να ελέγχεις τα χρήματά σου. Δεν ξοδεύεις αλόγιστα, ενώ έχεις την ικανότητα να αποταμιεύεις για τις δύσκολες μέρες. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24