Η Ηλιακή έκλειψη στον υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Ηλιακή έκλειψη στον υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου συμπίπτει με την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόο και επηρεάζει έντονα τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών μας γενικότερα. Το κλίμα που θα κυριαρχήσει θα είναι ασταθές και κάποιες φορές ετοιμόρροπο με αποτέλεσμα όλοι να κινούμαστε σε εξαντλητικούς έως και εξουθενωτικούς ρυθμούς.

Πως η Ηλιακή έκλειψη στον υδροχόο θα επηρεάσει τα ζώδια;

Οι μέρες αυτές ελλοχεύουν επαγγελματικές ανατροπές, κάποιες φορές καβγάδες αλλά και έξτρα ευθύνες που θα ασκήσουν πίεση σε όλες τις εκφάνσεις τις καθημερινότητας και για όλους. Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο μπορεί τώρα να κάνει την έναρξη του και να πρέπει να δράσουμε με βιαστικούς ρυθμούς για να μας αποφέρει τα αποτελέσματα που έχουμε ανάγκη. Ο φόρτος εργασίας θα είναι έντονος και πιεστικός, το ενδιαφέρον θα είναι προσηλωμένο σχεδόν αποκλειστικά στον τομέα της εργασίας, με αποτέλεσμα να παραμελήσουμε το έτερον μας ήμισυ, με το «αζημίωτο φυσικά», μιας και οι ανάγκες μας δεν συμπίπτουν και αυτό ίσως έχει περισσότερη ανάγκη την συντροφιά μας από ότι εμείς.

Αυτό το διάστημα θα γίνουμε πιο πεισματάρηδες και πιεστικοί και ο συναισθηματισμός μας θα έχει υποχωρήσει αρκετά με αποτέλεσμα να κριθούμε έως και αδιάφοροι. Θα πρέπει όμως να έχουμε το νου μας και να φέρουμε μία ισορροπία στον χρόνο που ξοδεύουμε στα επαγγελματικά και στα προσωπικά μας ώστε να αποφύγουμε χωρισμούς και εντάσεις , ιδιαίτερα σε αισθηματικό επίπεδο. Οι κουβέντες μας να γίνουν πιο συμπονετικές και οι τόνοι στις συζητήσεις μας πιο ήπιοι και συγκαταβατικοί. Πάντα.. κάπου στην μέση βρίσκεται η χρυσή τομή για όλους και για όλα! Μην το ξεχνάμε!

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τελευταίου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργεί μια συναισθηματική αδυναμία. Νιώθεις πιο εσωστρεφής από ό,τι συνήθως και έχεις την ανάγκη να διαφυλάξεις περισσότερο την ατομικότητά σου. Νιώθεις ανασφάλεια να μοιραστείς κάποιες σκέψεις σου από φόβο μήπως προδοθείς. Το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση, αλλά ενισχύει το πείσμα για να αντιμετωπίσεις με αντοχή και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σου δημιουργεί μια ανασφάλεια με αποτέλεσμα να επιδιώκεις την διαρκή επιβεβαίωση από τους γύρω. Όπως καταλαβαίνεις αυτό μπορεί να γίνει αφόρητο για αυτούς, για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία που θα σου εξασφαλίσει και την ηρεμία. Διατήρησε τις αποστάσεις αν χρειαστεί και προσανατολίσου σε δημιουργικές ενασχολήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σημαίνει ότι τα νεύρα θα γίνουν αφορμή για να ξεσπάσει κάποιος καβγάς. Θα είσαι πιο ευέξαπτος όταν οδηγείς και όταν συναναστρέφεσαι με κόσμο. Γι αυτό φρόντισε να μην κάνεις σημαντικά ραντεβού και να εξασφαλίσεις χρόνο μόνο για τον εαυτό σου. Η συνύπαρξη με τον εαυτό σου και η «συζήτηση» μαζί του θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις ισορροπίες. Οι συγκρούσεις και οι τσακωμοί από την άλλη, δεν βοηθούν πουθενά! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει πιο ανασφαλή και σε βάζει σε μια διαδικασία υπερβολικής σκέψης και ανάλυσης. Νιώθεις την ανάγκη να δώσεις τέλος σε κάποιες καταστάσεις για να ξεκινήσεις από την αρχή. Καλό είναι να κάνεις μια στροφή προς τον εσωτερικό σου εαυτό και να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Έτσι, με λογική και δυναμισμό θα μπορέσεις να δομήσεις τα σχέδιά σου και να τα βάλεις μπροστά άμεσα. Απόφυγε μόνο την μυστικοπάθεια, γιατί εσένα φθείρει ψυχολογικά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξεις τις συζητήσεις σου και καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συναντήσεις, καθώς η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου μπερδεύει τη σκέψη και κάνει την επικοινωνία λίγο δυσχερή. Καλύτερα να είσαι προσεκτικός με αυτά που λες και αυτά που ακούς και να μην πιστεύεις κάτι που δεν έχεις διασταυρώσει. Η αποφασιστικότητά σου φαίνεται να είναι περιορισμένη, οπότε πράξε ανάλογα και μην ανοίγεσαι πολύ. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου εφιστά την προσοχή σου σε ό,τι έχει να κάνει με διαπραγματεύσεις και συνομιλίες και κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο σου θέτει σημαντικά εμπόδια. Οπότε, καλό είναι να αναβάλλεις συζητήσεις που μπορείς να κάνεις τις επόμενες ημέρες. Μην ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα γιατί κάτι δεν θα ειπωθεί σωστά, κάτι θα παραληφθεί, το οποίο θα έχει βαρύνουσα σημασία στη συνέχεια. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό. Με την παραμικρή αφορμή θα νιώσεις το συναίσθημα να σε πνίγει. Ο συνδυασμός απελπισίας και απογοήτευσης σε οδηγεί σε αντιδράσεις που δεν κάνουν καλό στην εικόνα σου. Για αυτό φρόντισε να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου, μην πιέζεσαι περισσότερο από όσο μπορείς και προσπάθησε να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου κάνει την ψυχολογία σου εύθραυστη. Υπάρχει μια ανησυχία μέσα σου και γίνεσαι καχύποπτος για θέματα που δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις έτσι. Φρόντισε να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία θα μπορέσεις να μοιραστείς τις ανησυχίες σου. Καλό είναι να τα εμπιστεύεσαι πολύ, για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Με την διαίσθησή σου να ισχυροποιείται καταφέρνεις να ξεγλιστρήσεις από κάποιες απειλητικές καταστάσεις που δεν έβλεπες μέχρι τώρα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με υπομονή και καλή διάθεση θα ξεπεράσεις την πίεση που θα σου προκαλέσει η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο. Βαθιά μέσα σου νιώθεις τα συναισθήματα να σε κατακλύζουν και να σε πιέζουν. Θα  πρέπει να παλέψεις με τους φόβους και τις εμμονές και να τα κερδίσεις. Έτσι θα αφήσεις τον δρόμο ανοιχτό για νέες εμπειρίες απελευθερωμένος από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Πρόσεξε πολύ τον τομέα της επικοινωνίας και της μεταφοράς. Οι μετακινήσεις σου φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν μετ’ εμποδίων, για αυτό κάνε τα κουμάντα σου από την αρχή. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου αναζητά την αλήθεια πέρα από το προφανές. Σε συζητήσεις που θα κάνεις δεν θα σταθείς στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά θα ψάξεις την βαθύτερη ουσία. Αυτή είναι που θα σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις την πλήρη εικόνα και έτσι θα μπορέσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή ζωή. Προσπάθησε να ελέγξεις την κτητικότητα που νιώθεις για να μην πνίξεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου απαιτεί καλό προγραμματισμό για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα προκύψουν. Παράλληλα, θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχολογία σου και να αναζητήσεις τις αιτίες που σε κάνουν να νιώθεις αυτή την ανισορροπία. Είναι εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγείς από φόβους και να περιορίσεις τις κακές συνήθειες. Έλεγξε τη διατροφή σου, βάλε μια ευχάριστη ενασχόληση στη ζωή σου, πάψε να γκρινιάζεις… Διάλεξε και πράξε! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου σε ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης και να του μιλήσεις για κάποιο σημαντικό μυστικό που έχεις μέσα σου. Επίσης, ήρθε η στιγμή να δώσεις τέλος σε κάποιες καταστάσεις και να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Την ίδια στάση πρέπει να ακολουθήσεις και σε υλικό επίπεδο, όσον αφορά τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο. Δεν χωράει άλλη αναβολή! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24