Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Δίδυμος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Δίδυμος 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Η εμφάνιση του Ουρανού στο Ταύρο θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Η σκέψη σας θα ψάχνει να πατήσει σε σταθερό έδαφος, ουσιαστικά θα νιώσετε πως ο συναισθηματικός μετεωρισμός και οι τάσεις αναποφασιστικότητας κουράζουν και δεν οδηγούν πουθενά. Θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και αντιμετώπιση σε θέματα τόσο οικονομικά όσο και αισθηματικά. Οι αγορές που θα κάνετε καλό θα είναι να έχουν στόχο την εξασφάλιση αν όχι τη μελλοντική, τουλάχιστον την παροντική. Θα υπάρξει καταναλωτική διάθεση, θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα που δεν αποκλείεται να στοχεύουν στον εντυπωσιασμό και στην απόκτηση ακριβών υλικών αντικειμένων. Αν δεν προβείτε στην εξόφληση των υποχρεώσεων σας τότε πολύ πιθανόν να υπάρξει κίνδυνος να βρεθείτε προ αρνητικών εκπλήξεων. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με σύνεση, η στάση σας θα αποκτήσει ρεαλισμό και υπευθυνότητα. Ίσως να αρχίσετε να σκέπτεστε την προοπτική του προγραμματισμού, θα καταλάβετε πως κάποιες καταστάσεις χρήζουν άμεση διεκπεραίωση. Ξεκινάτε σχεδιασμούς, οργανώνετε τα πλάνα σας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις εσωτερικές και ψυχολογικές σας εναλλαγές που θα απορρέουν κυρίως από την διαίσθηση σας. Η εμφάνιση του Ποσειδώνα θα έχει επάνω σας διαισθαντική επίδραση, προαισθήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ταυτοχρόνως θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βρείτε τις ρίζες των ανασφαλειών ή των εξάρσεων σας. Επιθυμίες και ενδόμυχοι πόθοι θα σας ωθήσουν να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να ανακαλύψετε τι ακριβώς αναζητάτε και σε ποια πρόσωπα ή γεγονότα θα μπορέσετε να βρείτε τις αλήθειες που χρειάζεστε. Ανάγκη θα είναι πλέον για εσάς να βγείτε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, θα συνειδητοποιήσετε πως μόνο αν λειτουργήσετε μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο θα καταφέρετε να γλυτώσετε από πληγές, απογοητεύσεις, αποτυχίες. Η εμφάνιση του Δία στον Τοξότη θα έρθει να ισορροπήσει τις αντιδραστικές σας τάσεις καθώς και τις φυσικές σας ροπές. Περιορίζεται η αναποφασιστικότητα σας, δεν θα σκοντάψετε σε αμφιβολίες, ουσιαστικά θα κάνετε πέρα οτιδήποτε ανασταλτικό δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά.

Τρίτο δεκαήμερο

Από την αρχή του έτους μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην αντιδραστικότητα σας, στις εσωτερικές σας αναστολές, και κυρίως στην έλλειψη σοβαρότητας που ουσιαστικά προκύπτει από την αδυναμία να παρθεί οριστική απόφαση. Τα γεγονότα για να μπορούν να διαδραματιστούν εξελικτικά θα πρέπει να σας βρουν κατασταλαγμένους με σταθερές απόψεις και επιθυμίες. Τα συναισθηματικά ή ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα λειτουργήσουν αρνητικά, αν δεν έχετε αποφασίσει τι είδους πορεία θέλετε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον αισθηματικό, τότε δε θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Η παρουσία του Δία στον Τοξότη θα έχει κατά κάποιον τρόπο ευεργετική επιρροή επάνω σας γιατί θα επιδράσει αναγεννητικά σε τομείς που ορίζουν τη ζωή σας. Τι είναι αυτό που θα σας δώσει ώθηση και θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη; Μήπως μια νέα επαγγελματική πρόταση; Ίσως ένα καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή; Την εμφάνιση τους θα κάνουν αυτά τα δύο ενδεχόμενα, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, παράλληλα ένας νέος έρωτας θα σας απασχολήσει και θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora