Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ταύρος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ταύρος 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο σας θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας, τις επιθυμίες σας, αλλά και τα όνειρα σας. Το πνεύμα σας απελευθερώνεται, θα ξεφύγετε από την προσκόλληση στις στερεοτυπικές αντιλήψεις, απεγκλωβίζεστε από απαισιοδοξίες και αναστολές. Παράλληλα θα τονωθεί η διάθεση σας για κοινωνικοποίηση και νέες γνωριμίες, θα φανείτε ιδιαιτέρως προσιτοί στους τρίτους. Στον αισθηματικό σας τομέα κάτι καινούργιο θα ξεκινήσει στη ζωή σας, θα έχετε τη διάθεση να δοκιμαστείτε και να αφεθείτε στις νέες συναισθηματικές περιπέτειες, ωστόσο προσοχή σους έντονους ενθουσιασμούς και στις εξιδανικεύσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη Υδροχόου- Λέοντα σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και συνεδριάσεις. Θα σας βοηθήσει να πάρετε άμεσες αποφάσεις, οι προσδοκίες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις, θα αφιερώσετε χρόνο για το σπίτι σας και γενικότερα για τις επαφές σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Διδακτική μορφή θα έχει για εσάς η διαμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω, ουσιαστικά θα σας διδάξει πως η ωριμότητα και η ρεαλιστική σκέψη μπορούν να σας βγάλουν από τα αδιέξοδα και από τις συναισθηματικές παγίδες. Θα μάθετε να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα κατάματα, θα χειριστείτε τις υποθέσεις με αμεσότητα και όχι με διάθεση για καθυστερήσεις και χρονοτριβές. Η εμφάνιση του Δία στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις αισιόδοξες και ελπιδοφόρες πτυχές, δεν θα προσκολληθείτε στην αρνητική πλευρά, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε το άγχος που προκύπτει από εσωτερικές φοβίες. Ανανεώνεστε, στον αισθηματικό σας τομέα πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε, ίσως να σας ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να διαγράψετε τα παλιά και να απελευθερωθείτε από την αποτυχία της προηγούμενης σχέσης σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σας φέρνει οικονομικά ανοίγματα και την προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης. Δεν αποκλείεται να γίνουν πρόσφορες οι συνθήκες για το ενδεχόμενο μιας προαγωγής ή μιας πρότασης που θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

Τρίτο δεκαήμερο

Η εμφάνιση του Ουρανού στο ζώδιο σας και η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που συνειδητά ή ασυνείδητα έμεναν κρυμμένες. Αλλάζετε συναισθηματική τοποθέτηση, αφήνετε στην άκρη την ανασταλτική ευαισθησία και εισχωρείτε σε έναν πιο απελευθερωμένο τρόπο σκέψης. Προκαταλήψεις, ταμπού, απαγορεύσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να τις φιλτράρετε μέσα από μια καινούργια ιδεολογία, πολύ πιθανόν να διαφοροποιήσετε ή να αναμορφώσετε κάποιες συγκεκριμένες βασικές σας απόψεις. Στον αισθηματικό σας τομέα θα φανείτε πιο τολμηροί και πιο αυθόρμητοι στις προσεγγίσεις σας, με δικές σας ενέργειες θα ανοιχτεί δίοδος για νέες γνωριμίες. Εσείς που είστε χωρίς σχέση δεν θα θελήσετε να δώσετε επιπλέον έκταση στη μοναχικότητα σας ή στον εργένικο τρόπο ζωής. Βάζετε στόχο να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με νέες δραστηριότητες και με την ύπαρξη καινούργιων προσώπων στη ζωή σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σας φέρει πιο κοντά με τις εσωτερικές και ενδόμυχες σας ανάγκες, παίρνετε απόφαση να βγείτε από καταστάσεις ή σχέσεις που σας ταλαιπωρούν ψυχικά, θα εστιάσετε σε οτιδήποτε μπορεί να σας χαροποιήσει. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora