Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Κριός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Κριός 2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Πρώτο δεκαήμερο

Βγαίνετε από το μεταβατικό στάδιο τις δοκιμασίες και τα απρόοπτα, η εμφάνιση του Κρόνου στον Αιγόκερω σταματά να έχει επίδραση επάνω σας. Ξεκινά για εσάς μια περίοδος ηρεμίας και ψυχολογικής ξεκούρασης, θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, δίνετε τέλος στις πιεστικές καταστάσεις. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα σας επηρεάσει κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, οι σκέψεις σας και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στον ορθολογισμό. Προτίμηση σας θα είναι οι επενδυτικές αγορές, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά, θα απουσιάζει η διάθεση για ριψοκίνδυνα ρίσκα. Η Σεληνιακή έκλειψη Υδροχόου- Λέοντα θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα αισθήματα, λύνετε τους ψυχικούς σας κόμπους, βάζετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε και τι έχετε ανάγκη, στις προσωπικές σας σχέσεις προχωρείτε με βήματα άμεσα. Έρχονται επανεκτιμήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θέλετε να επανασυνδεθείτε ή αν πρέπει να ξεκινήσετε νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, θα εμφανιστείτε υπεύθυνοι και μεθοδικοί.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω ίσως να υπάρξουν δυσκολίες στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και γενικότερα στις σχέσεις σας με συνεταίρους ή συναδέλφους. Θα πρέπει θα χειριστείτε τις καταστάσεις με συγκαταβατική διάθεση, μη δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις και εξουσιαστικές κόντρες αυτό θα σας φθείρει ψυχολογικά. Στην ανταγωνιστικότητα σας θα πρέπει να βάλετε όρια, αποφύγετε τις υπερβολές, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία των εργασιακών σας επαφών. Με τον Δία να εισέρχεται στον Τοξότη αποκτάτε ζωτικότητα, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας, θα είστε σε θέση να βάλετε στόχους και να τους κυνηγήσετε. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου στις οικονομικές σας υποθέσεις οι εξελίξεις θα είναι θετικές, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε και να εξοικονομήσετε, ωστόσο αυτό που θα απαιτείται από εσάς θα είναι να κινηθείτε με σταθερά βήματα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε, οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα σας βγουν σε καλό, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

Τρίτο δεκαήμερο

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου σημαντική θα είναι η επίδραση που θα ασκήσει επάνω σας η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προμηνύεται μια ιδιαιτέρως ανατρεπτική περίοδος με αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα. Θα αναζητήσετε τις αιτίες που οδήγησαν σε μη αποτελεσματική κατάληξη, ουσιαστικά θα διαλυθούν οι αυταπάτες, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως πρέπει να ενεργήσετε από εδώ και πέρα. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να εξακριβώσετε, θα καταφέρετε να οργανωθείτε και να μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη. Διεισδύστε στο βάθος των καταστάσεων, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε την άκρη του νήματος και θα πάρετε σωστές αποφάσεις. Η είσοδος του Δία στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό σας, υπό έλεγχο θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας. Ανοίγεστε επαγγελματικά, δεν θα φοβηθείτε τα ρίσκα, το αποτέλεσμα θα στρώσει έδαφος για νέες συνεργασίες. Πρωτοβουλίες αναλαμβάνετε και στον αισθηματικό σας τομέα, με την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στόχος σας θα είναι να πορευτείτε με σταθερότητα, ίσως να σκεφτείτε την προοπτική της δεσμευτικής εξέλιξης. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora