Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26/11 έως 2/12/2018

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26/11 έως 2/12/2018
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2018.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς ξεκινά αστρολογικά αυτή η εβδομάδα και καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να γίνουμε απότομοι, αυθάδεις και εριστικοί και να δημιουργήσουμε εντάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού μας περιβάλλοντος. Την Τρίτη στις 27.11 ο Ήλιος, ο ανάδρομος Ερμής και ο Δίας συναντώνται στον Τοξότη και σχηματίζουν σύνοδο, μία άκρως ευνοϊκή όψη για να περάσουμε όμορφα αλλά και να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας ταλαιπωρούν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος στη ζωή μας που θα μας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) των τελευταίων ημερών, καθώς η Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απομακρύνσεις τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στις συνεργασίες.

Την 01.12 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο Σκορπιό και μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε εντονότερα ζητήματα οικονομικά που μπορεί να μας απασχολούν, αλλά και ερωτικά καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα πρέπει να διαχειριστούμε. Επηρεάζονται κυρίως τα Σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την επικοινωνία τους στην προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωή. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο Σκορπιό και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας, πάθη και απωθημένα που πιθανόν μας ταλανίζουν. Είναι γεγονός ότι αν δεν καταφέρουμε να χαλιναγωγήσουν με τα βαθύτερα μας ένστικτα το πιθανότερο είναι να συγκρουστούμε με τον σύντροφό μας, καθώς η ζήλια και καχυποψία δεν αφήνουν περιθώρια. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να διευθετήσουμε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να διεκδικήσουμε καλύτερες οικονομικές απολαβές από συμφωνίες. Περισσότερο επηρεάζονται τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που μπορεί να δουν εξελίξεις σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24