Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 19 έως 25/11/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 19 έως 25/11/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 19 ως 25 Νοεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 19 ως 25 Νοεμβρίου 2018.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την μετακίνηση του Ήλιου στον Τοξότη, μία μετακίνηση που μας ανεβάζει τη διάθεση, εκτοξεύει την αισιοδοξία, ανεβάζει την όρεξη για διασκέδαση, για να ξεφύγουμε από τη συνηθισμένη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπαίνουμε σε μία περισσότερο πνευματική διάθεση, καθώς μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να αναλογιστούμε για διάφορα φιλοσοφικά θέματα, να συζητήσουμε με άλλους, κυρίως με πρόσωπα που μας συνδέουν παρόμοιες πνευματικές ανησυχίες. Παράλληλα, μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή μας σε ότι αφορά το εξωτερικό λαμβάνοντας, γνώσεις για διαφορετικούς πολιτισμούς ή να υπάρξει έντονη επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό. Τα ταξίδια επίσης είναι πολύ πιθανά γιατί εμπίπτουν στη διάθεσή μας για περιπέτεια και νέα πληροφορία. Και είναι πιθανό να πραγματοποιήσουμε αυτά που είχαμε πάντα ονειρευτεί. Το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον έρχεται στο προσκήνιο και είναι η κατάλληλη εποχή για επαφές με πρόσωπα που μπορεί να έχουμε να δούμε καιρό ή πρόσωπα που δεν νιώθουμε τόσο κοντά μαζί τους. Η διασκέδαση, η χαρά και ο έρωτας πρωταγωνιστούν, γι’ αυτό δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να παίξουμε σε όλα τα επίπεδα.

Στις 23.11 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη Διδύμων μας ωθεί στο να ασχοληθούμε με ζητήματα του κοντινού και ευρύτερου περιβάλλοντός μας, με ότι αφορά τις γνώσεις, τις σπουδές και την επιμόρφωση που θέλουμε να επιλέξουμε, με ζητήματα που αφορούν στο εμπόριο και την επικοινωνία που μας ενδιαφέρουν και θέλουμε να επεκτείνουμε. Η σύνοδος του Δία με τον Ήλιο στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα εκτοξεύουν τη νευρικότητα και είναι πιθανό να γίνουμε υπερβολικά δογματικοί, άκρως εριστικοί και έντονα αντιδραστικοί σε ότι ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας αν δεν θέλουμε να ρισκάρουμε τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού η ευρύτερου περιβάλλοντός μας ή αν δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη που θα μας στοιχίσουν. Η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στην οποία σε κίνηση μας, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24