Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 12 έως 18/11/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 12 έως 18/11/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.9 (8 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 12 ως 18 Νοεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 12 ως 18 Νοεμβρίου 2018.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Έντονη και αυτή η εβδομάδα αστρολογικά, καθώς έχουμε την σημαντική μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύς, μετά από πολύμηνη παραμονή στον Υδροχόο, την Αφροδίτη που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και τον Ερμή στον Τοξότη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη.

Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που δημιουργεί ένα θολό τοπίο στις συζητήσεις και στις συμφωνίες, γι΄αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί σε ότι ακούμε, να μην είμαστε ευκολόπιστοι και να προσπαθήσουμε και εμείς να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι σε ότι δεσμευόμαστε.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς, μετά από αρκετούς μήνες παραμονής στον Υδροχόο, αλλάζοντας την ανάγκη για δράση και τις επιθυμίες μας. Είναι γεγονός ότι εδώ μπαίνουμε σε μία έντονη συναισθηματική εσωστρέφεια, που μπορεί να βγάλει θυμό και καταπιεσμένη οργή που δεν είναι εύκολο να εκδηλωθούν και πιθανά να μας οδηγήσουν σε μοναχικότητα και θλίψη, λόγω του ότι δεν νιώθουμε ικανοί να αντιδράσουμε. Εξαιρετικές διέξοδοι σε αυτή τη συγκυρία είναι η τέχνη, ο διαλογισμός, η προσευχή, ότι μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τον Θεό που κρύβουμε μέσα μας. Είναι κάτι που θα μας ανακουφίσει και θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε. Ιδιαίτερα επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και μας δίνετε η ευκαιρία με αργούς ρυθμούς να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με το σύντροφό μας και να εκφράσουμε ότι μας προβλημάτισε ή αναθεωρήσαμε για την σχέση μας την περίοδο της ανάδρομης πορείας της.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη που μπορεί να φέρει ιδιαίτερες δυσκολίες στην επικοινωνία, σε ταξίδια και μετακινήσεις, σε ότι αφορά συμφωνίες σε σχέση με τις δημόσιες σχέσεις, τη διαφήμιση. Παρερμηνείες και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον που καλό είναι να προσέξουμε. Καλό είναι να αποφύγουμε επίσης οποιαδήποτε συμφωνία, όπως συνθηκολογήσεις σε νομικά ζητήματα, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για να εξετάσουμε ποιες πνευματικές διεξόδους μπορούμε να ακολουθήσουμε για να περάσουμε σε ένα ανώτερο επίπεδο σκέψης. Ιδιαίτερα επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24