Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Λέων 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Λέων 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Αρχές του έτους τα πορίσματα που θα βγάλετε θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να διορθώσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα δεδομένα και να τερματίσετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Η Σεληνιακή έκλειψη Υδροχόου- Λέοντα θα φέρει ισορροπία στις σκέψεις σας, θα καταφέρει να ηρεμήσει τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις και ταυτόχρονα θα στρώσει έδαφος για ισορροπημένες και σταθερές επαφές. Θα υπάρξουν ξαφνικά και απρόσμενα συμβάντα που θα αποτελέσουν το έναυσμα για να εισχωρήσετε στο βάθος κάποιων συγκεκριμένων καταστάσεων. Έρχονται συναντήσεις, συμπτώσεις και επαφές που θα σας βγάλουν από τη παθητικότητα. Με την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο συνειδητοποιημένη και ώριμη θα είναι η στάση σας, στον αισθηματικό σας τομέα αποκτάτε σταθερότητα, θα νιώσετε εμπιστοσύνη γι αυτό θα προχωρήσετε σε δεσμευτικές ενέργειες. Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στον επαγγελματικό σας τομέα θα έχετε διάθεση για δημιουργικές πράξεις αναζητώντας ένα σταθερό και σίγουρο αποτέλεσμα. Θα καταφέρετε να ασφαλίσετε και να προχωρήσετε μπροστά, σε οικονομικά ζητήματα η κρίση σας θα είναι σκεπτόμενη, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εσείς οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε επάνω σας την επίδραση του Κρόνου στον Αιγόκερω, δεν θα απουσιάζουν οι φοβίες και οι αναστολές σε αυτό θα βοηθήσουν κάποιες δυσκολίες που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Προσοχή στις υποσυνείδητες ανασφάλειες, δε θα υπάρχει λόγος να μεγαλοποιήσετε τις αρνητικές καταστάσεις, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα. Καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε συνθήκες εσωτερικής πίεσης ή άγχους, κρατήσετε τον έλεγχο της σκέψης σας. Με την εμφάνιση του Δία στον Τοξότη αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις και στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τα νέα ενδεχόμενα. Εσείς που είστε δυσαρεστημένοι ή απαισιόδοξοι θα οδηγηθείτε σε επαναπροσδιορισμούς, θα πάρετε τελικά την απόφαση να δραστηριοποιηθείτε και να προχωρήσετε μπροστά με αισιοδοξία. Με την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στον αισθηματικό σας τομέα θετική θα είναι η στάση σας σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Οι συνομιλίες και οι συναντήσεις θα είναι ουσιαστικές, θα καταφέρουν να σας αλλάξουν άποψη, ουσιαστικά διαφοροποιείτε την οπτική σας γωνία.

Τρίτο δεκαήμερο

Μέσα στη νέα χρονιά τα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε αποφάσεις και επιλογές που στόχο θα έχουν να αφήσετε πίσω σας τις δυσάρεστες καταστάσεις και να προβείτε σε αλλαγές βελτίωσης, επαγγελματικής αλλά και συναισθηματικής. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα έχει θετική επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας ωθήσουν σε ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές αλλαγές, θα συνειδητοποιήσετε αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τη δράση σας. Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα πορευτείτε, θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις για παρόν και μέλλον. Η εμφάνιση του Ουρανού στον Κριό θα τονώσει την αισιοδοξία σας και την ανάγκη σας για απελευθερωμένες ενέργειες, σας φέρνει απρόοπτα ανοίγματα που θα δημιουργηθούν κυρίως από τον τρόπο σκέψης σας. Οι κινήσεις σας θα είναι δυναμικές, οι επιλογές σας θα αποσκοπούν σε έναν απελευθερωμένο τρόπο ζωής, οι εκδηλώσεις σας θα έχουν ένταση και ορμητικότητα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη Καρκίνου-Αιγόκερου ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες, οι στόχοι σας θα είναι προσανατολισμένοι, θα έχετε τη δυνατότητα σε επαγγελματικά θέματα να πορευτείτε με σταθερότητα. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να κάνετε το βήμα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora