Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Παρθένος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Παρθένος 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1.4 (7 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Με συναισθηματική και υλική ανταμοιβή θα ξεκινήσει το νέο έτος, οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο, οι εξελίξεις δεν θα σας απογοητεύσουν. Μεταρρυθμιστική θα είναι η διάθεση σας, θα φέρετε αλλαγές, θα απορρίψετε πρόσωπα ή συνεργασίες που βλέπετε πως δεν μπορούν να σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Καθοριστικό ρόλο θα έχει στις επιθυμίες σας η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, βγαίνετε από τον καθιερωμένο τρόπο ζωής, θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Κάποιες καινούργιες σας απόψεις ίσως να εκπλήξουν άτομα που γνωρίζουν τον χαρακτήρα σας, θα νιώσετε έτοιμοι να δοκιμαστείτε σε νέα εγχειρήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα ενεργή θα είναι η δράση σας, προμηνύονται καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε νέα σχέση. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δείτε με σοβαρότητα τις μελλοντικές προοπτικές τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά. Ίσως να πάρετε την απόφαση να περάσετε σε δεσμεύσεις και σε οριστικοποιήσεις, ουσιαστικά θα θελήσετε να στρώσετε έδαφος για μονιμοποιήσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εσείς οι Παρθένοι του δεύτερου δεκαήμερου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις, ο ρομαντισμός σας καλό θα είναι να βρίσκεται σε συνετά όρια, μη βγείτε εκτός ρεαλιστικών πλαισίων. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας ωθήσουν σε έναν επιφανειακό ίσως και ανέμελο τρόπο ζωής, ουσιαστικά θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις βαριές σκέψεις και τις αγχωτικές αποφάσεις. Ίσως να αποδειχτεί πως εθελοτυφλείτε ή οικειοθελώς διαστρεβλώνετε τις έννοιες για να μπορέσετε να αποφύγετε την άμεση δράση. Θα πρέπει να προσγειώσετε τη σκέψη σας και να προσαρμοστείτε στα δεδομένα για να μην δοθεί έκταση στα προβλήματα ή στις δύσκολες καταστάσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα κατάματα, η διατήρηση ψευδαισθήσεων δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στα θέματα ή στα άτομα που παίζουν βασικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη. Σταθεροποιούνται οι σχέσεις σας και οι επαφές σας με συνεργάτες ή με ερωτικά πρόσωπα. Στην αισθηματική σας ζωή θα υπάρξουν επανασυνδέσεις ίσως και επισημοποιήσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Τολμηροί θα πρέπει να φανείτε στα νέα ανοίγματα και στις καινούργιες ευκαιρίες, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξετε τελείως τον ρυθμό ή το είδος της ζωής σας. Θα προκύψουν έντονες διαφοροποιήσεις που ουσιαστικά θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω. Η εμφάνιση του Δία στον Τοξότη θα βγάλει στην επιφάνεια την ζωτική και ενθουσιώδης πλευρά του χαρακτήρα σας, φεύγει η επιφύλαξη καθώς και η προσήλωση στα καθιερωμένα πρέπει. Στον αισθηματικό σας τομέα οι ελεύθεροι ξεκινάτε νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο, οι ήδη δεσμευμένοι θα συγκατοικήσετε ή θα προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις. Στις δύσκολες οικογενειακές σας υποθέσεις θα βρείτε λύσεις, καταφθάνουν ξεκαθαρίσματα, συμφωνίες, επανασυνδέσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να ‘ρθείτε πολύ κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε και έχετε ανάγκη, πρόσφορες θα είναι οι συνθήκες για εξομολογήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες. Βγαίνετε από την ανασφάλεια, ουσιαστικά θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, θα μπορέσετε να εξακριβώσετε τι ακριβώς αξίζει για εσάς και τι πρέπει να διαγράψετε οριστικά. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora