Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ζυγός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ζυγός 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.3 (4 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση σας, ίσως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας, κάντε την προσπάθεια να προσαρμοστείτε και να αποδεχτείτε τα δεδομένα που ουσιαστικά εσείς δημιουργήσατε. Με την εμφάνιση του Ουρανού στον Ταύρο η συμπεριφορά σας θα είναι αντιδραστική, με ελιγμούς θα αποφύγετε συζητήσεις για θέματα που αισθάνεστε πως σας πιέζουν. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποδράσετε από τα καθημερινά καθέκαστα, ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να γίνει κάπως επαναστατικός. Την εσωτερική σας ηρεμία θα τη βρείτε μόνο αν καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις και συμπλέγματα, στραφείτε στην αναζήτηση άμεσων λύσεων. Με την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στόχο θα βρουν οι προσπάθειες σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικές υποθέσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιο ξεκίνημα, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία θα υπάρξει πρόταση ικανοποιητική που θα σας ανοίξει δρόμο μελλοντικής προοπτικής. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αντικειμενικά και με ορθολογισμό, θα συνειδητοποιήσετε πως διαθέτετε δυνάμεις και προσόντα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Οι συνθήκες θα είναι μεταβαλλόμενες ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε στους τρίτους γι αυτό επικεντρωθείτε στα αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα σας και γενικότερα στη συμπεριφορά σας. Με την εμφάνιση του Ουρανού στον Ταύρο θα πρέπει να οριοθετήσετε τάσεις εκνευρισμού, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργήσετε ρήξεις και συγκρούσεις που οι συνέπειες θα σας ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια του έτους. Από πλευράς σας ίσως να μην υπάρξει διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να χειριστείτε τα πρόσωπα και τις καταστάσεις μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Προσοχή στις δηλώσεις που θα κάνετε, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο τις συναδελφικές ισορροπίες. Με τον Δία να καταφθάνει στον Τοξότη έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απαλλαγείτε από καταστάσεις πίεσης και εγκλωβισμού, στόχος σας θα είναι οι αλλαγές τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει γεγονός νέας γνωριμίας δεν θα αφήσετε αυτή την περίπτωση αναξιοποίητη. Αν θέλετε να ανανεωθείτε καλό θα είναι να κινηθείτε άμεσα χωρίς αναστολές ή χρονοτριβές. Ευνοούνται ταξίδια, μετακινήσεις και μεταρρυθμίσεις, προχωρήστε σε αλλαγές που νιώθετε πως είναι πλέον απαραίτητες για την προσωπική σας εξέλιξη.

Τρίτο δεκαήμερο

Η εμφάνιση του Ουρανού στον Κριό δε θα σας αφήσει ανεπηρέαστους, σας φέρνει εσωτερικές αναστατώσεις που ουσιαστικά θα δημιουργήσουν νέα κριτήρια αξιολόγησης. Η σκέψη σας γίνεται απελευθερωμένη, σταματάτε να απορρίπτετε βάσει τα υποσυνείδητα ή συνειδητά στερεότυπα, εναντιώνεστε στις συντηρητικές απόψεις. Δε θα λείψουν ο συγκρούσεις και οι διαφωνίες, ίσως να εμφανίσετε μια προσωπικότητα διαφορετική από αυτήν που γνώριζαν τα κοντινά σας άτομα. Επιθυμία σας θα είναι να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε, να δοκιμάστε έναν νέο τρόπο ή ρυθμό ζωής ίσως πιο απελευθερωμένο ή ανεξάρτητο. Αυτή την εσωτερική μετάλλαξη θα την ενισχύσει πιο πολύ η είσοδος του Δία στον Τοξότη, θα τονώσει την τολμηρή και αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναντήσεις, συζητήσεις και διαφόρων ειδών επικοινωνιακά ανοίγματα. Καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, με διαφορετικές προσωπικότητες θα ξεκινήσετε σχέσεις που θα σας βοηθήσουν να μετατοπίσετε την οπτική σας. Ιδεολογικά αλλάζετε τοποθέτηση, επαναπροσδιορίζετε τις αξίες σας, ουσιαστικά θα δώσετε μια πιο απελευθερωμένη έκταση στην αντίληψη σας. Η Σεληνιακή έκλειψη Καρκίνου – Αιγόκερου σας βοηθά να πάρετε ριζικές αποφάσεις, κλείνετε τα αρνητικά κεφάλαια, τερματίζετε τις τοξικές σχέσεις. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora