Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Σκορπιός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Σκορπιός 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Τερματίζουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, οι εξελίξεις θα σας βγάλουν από την ανασφάλεια. Με άμεσα αποτελέσματα θα ξεκινήσει για εσάς η νέα χρονιά, ουσιαστικά θα δείτε τη θετική κατάληξη των προσπαθειών σας, οι κόποι του προηγούμενου έτους τώρα θα πάρουν υπόσταση. Οι δυναμικές σας προσεγγίσεις θα οδηγήσουν σε έναρξη σχέσεων και συνεργασιών που θα έχουν κερδοφόρα και μελλοντική πορεία. Η εμφάνιση του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το κλίμα και τις συνθήκες στις επαφές σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Η Σεληνιακή έκλειψη Υδροχόου- Λέοντα βγάζει στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, προχωρείτε με ανανεωμένη διάθεση και με αντιλήψεις αποκομμένες από συντηρητικές προκαταλήψεις. Ασυνήθιστες θα είναι οι πράξεις σας, θα εναντιωθείτε στις προσωπικές σας αναστολές, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από την συναισθηματική πίεση και τις απόψεις που αποδείχτηκαν τελικά ανασταλτικές. Μέσα στην νέα χρονιά θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, πιθανό θα είναι να κάνει την εμφάνιση του ένας νέος συναρπαστικός έρωτας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εσείς οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου δεν θα είστε σε θέση να χειριστείτε με υπομονή τις επιπλέον καθυστερήσεις, θα θελήσετε αποτελέσματα και οριστικοποιήσεις. Καταβάλατε έντονη προσπάθεια μέσα στην προηγούμενη χρονιά οπότε τώρα περιμένετε την κατάληξη των ενεργειών σας. Αμεσότητα θα έχει η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε, να κλείσετε συμφωνίες και να δρομολογηθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Με την είσοδο του Δία στον Τοξότη ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα που από καιρό σας δυσκολεύουν. Παίρνετε νέες αποφάσεις, ξεκινάτε καινούργια επαγγελματικά ή οικονομικά πλάνα, θα καταφέρετε να κινηθείτε σκεπτόμενα και προσγειωμένα αποφεύγοντας τις υπερβολές. Ορθολογισμό θα έχει η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις, θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά, προνοητικά θα κινηθείτε σε ενδεχόμενα αποτυχίας. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω σας φέρνει επαναπροσδιορισμούς σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, σε άλλες όμως δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση του οριστικού τερματισμού.

Τρίτο δεκαήμερο

Εσείς που στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς απογοητευτήκατε ή χάσατε τον προσανατολισμό σας θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας . Η εμφάνιση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ξανά βρείτε τον ψυχικό σας δυναμισμό, βγαίνετε από τις σκοτεινές ή πεσιμιστικές σκέψεις, βάζετε σε λειτουργία την ανάγκη σας για στρατηγική δράση. Τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία σας γύρω από εξαρτήσεις και συνήθειες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά και να πάρετε δυναμικές αποφάσεις, δε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να εγκλωβιστεί σε φοβίες. Με τον Δία να εισέρχεται στον Τοξότη αποκτάτε καινούργιους στόχους, βάζετε σε εφαρμογή προγράμματα και πλάνα, τακτοποιείτε οικονομικές ή προσωπικές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Θα νιώσετε ένα είδος εσωτερικής ενθάρρυνσης, ουσιαστικά αφήνετε στην άκρη τις αναστολές, αναλαμβάνετε ρίσκα, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας. Θα προχωρήσει μια καινούργια σας επαγγελματική συνεργασία, θα εξελιχτεί μέσα σε σταθερό κλίμα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο ίσως να φέρει συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, σε τυχόν διαφωνίες δεν θα πρέπει να φανείτε απόλυτοι και κάθετοι στις απόψεις σας. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora