Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Τοξότης 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Τοξότης 2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Σε περίπτωση που η προηγούμενη χρονιά σας κούρασε σε ψυχολογικό επίπεδο με τις οικονομικές διακυμάνσεις, τις δυσκολίες ή τα απρόοπτα, από το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να εστιάσετε στις ευνοϊκές αλλαγές που θα προκύψουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία και τον εσωτερικό σας δυναμισμό, μη καταθέσετε τα όπλα, έρχονται θετικές εξελίξεις. Η εμφάνιση του Ουρανού στον Ταύρο θα σας ωθήσει να βγείτε από καταστάσεις ρουτίνας ή στασιμότητας. Σαν χαρακτήρες είστε δραστήριοι και ζωτικοί, αγαπάτε την ενέργεια και τη δράση οπότε θα σας είναι δύσκολο να εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις ή συνθήκες που σας καθιστούν καθηλωμένους. Ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, φροντίστε για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση σας, καλό θα είναι να μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας δημιουργήσουν απωθημένα. Η Σεληνιακή έκλειψη Υδροχόου-Λέοντα πρόσφορο θα κάνει το κλίμα για διαφόρων ειδών κοινωνικές δραστηριότητες, ίσως να προκύψει και ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις και προτιμήσεις. Ενδιαφέρον θα δείξετε μόνο στα άτομα που ταιριάζουν με τις απόψεις και την προσωπικότητα σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω ανοίγει τον δρόμο για επαγγελματική και οικονομική βελτίωση.

Δεύτερο δεκαήμερο

Σε εσάς τους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου η εμφάνιση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψη σας, ίσως να χρειαστεί να εξακριβώσετε και να αποσαφηνίσετε. Αν χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρή διάθεση και με επιπόλαια ή επιφανειακή σκέψη ίσως αργότερα να συνειδητοποιήσετε πως ο ρομαντισμός σας οδήγησε σε λάθος επιλογές. Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε προσγειωμένη σκέψη, θα ‘ρθείτε πιο κοντά στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και γενικότερα η προσωπική σας εξέλιξη θα απαιτεί ώριμη στάση και σοβαρή αντιμετώπιση. Οι δυσκολίες που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους θα προσπεραστούν μόνο αν δράσετε με οργανωμένη σκέψη και άμεση πρακτική εφαρμογή. Η εμφάνιση του Δία στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, βγαίνετε από την αδράνεια ή την απογοήτευση, αναλαμβάνετε και προχωρείτε δυναμικά χωρίς καθυστερήσεις. Δημιουργική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να τρέξετε τα γεγονότα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

Τρίτο δεκαήμερο

Αποφασιστικότητα και ώριμη διαχείριση θα χρειαστεί σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν, δεν θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά ή με τάση υπέρ αισιοδοξίας. Καταφθάνουν εποικοδομητικές προτάσεις αξιόλογες και χρηματικά συμφέρουσες, θα πρέπει να δράσετε άμεσα και με συγκροτημένη σκέψη. Ίσως να χρειαστεί να διαφοροποιήσετε στόχους και επιθυμίες προκειμένου να αρπάξετε τις νέες ευκαιρίες, πολύ πιθανόν να αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες θυσίες ή αλλαγές. Η εμφάνιση του Δία στο ζώδιο σας θα σας δώσει τα κίνητρα να προχωρήσετε μπροστά κοιτάζοντας το μέλλον. Ο σωστός συνδυασμός αισιοδοξίας και δυναμικότητας θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, θα καταφέρετε να βάλετε φρένο στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Σε επαγγελματικό επίπεδο ομαλά θα εξελιχτούν οι συμφωνίες και οι συνεργασίες σας, ίσως να υπάρξει και μια νέα πρόταση που θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε επιχειρηματικά. Η Σεληνιακή έκλειψη Καρκίνου – Αιγόκερου θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια που όμως θα σας βοηθήσουν να προσγειώσετε τη σκέψη σας, θα καταλάβετε πως οι τολμηρές ή ανατρεπτικές αλλαγές χρειάζονται οπωσδήποτε σταθερό έδαφος. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora