Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Αιγόκερως 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Αιγόκερως 2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Η επίδραση του Κρόνου στο ζώδιο σας θα φέρει τα αποτελέσματα της και δε θα είναι αρνητικά. Η στάση σας θα διαθέτει πλέον εμπειρική ωριμότητα στοιχείο που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε επαγγελματικά πλάνα ή εγχειρήματα που είχατε ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά. Μέσα στο νέο έτος θα κλείσετε συμφωνίες, θα προχωρήσετε τις συνεργασίες σας μέσα σε ένα πιο σταθερό και βάσιμο πλαίσιο. Τερματίζουν οι δυσκολίες στις οικονομικές σας υποθέσεις, ανοίγει ο δρόμος για εισπράξεις, σε περίπτωση που υπάρχουν δάνεια θα καταφέρετε να περάσετε στις απαιτούμενες ρυθμίσεις εξόφλησης. Η εμφάνιση του Ουρανού στον Ταύρο και αργότερα η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σας και γενικότερα τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ίσως να μην μπορείτε πλέον να ανεχτείτε με υπομονή συνθήκες πιεστικές ή καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Θα νιώσετε την ανάγκη να απλώσετε τη δράση σας τόσο σε αισθηματικά θέματα όσο και σε κοινωνικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καθοριστικές εξηγήσεις και δηλώσεις μέσα στην προσωπική σας σχέση, ίσως να βάλετε όρους που θα στοχεύουν στην διατήρηση της ελευθερίας ή της ανεξαρτησίας σας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μεταρρυθμιστική θα είναι η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας, τα παθήματα θα σας γίνουν μάθημα, θα παραδειγματιστείτε από τις συνέπειες και την κατάληξη κάποιων συγκεκριμένων ενεργειών σας. Θα είστε σε θέση να διαφοροποιήσετε την οπτική σας κατά συνέπεια και την προσέγγιση σας, ουσιαστικά θα δείτε και θα χειριστείτε τις καταστάσεις με πολύ πιο ώριμη αντίληψη. Σε προσωπικό αλλά και φιλικό ή κοινωνικό επίπεδο θα κάνετε τις επιλογές σας, θα διαλέξετε και θα αποφασίσετε ποια άτομα θα παραμείνουν στη ζωή σας και ποιες σχέσεις αξίζει να τις διατηρήσετε στην πορεία του χρόνου. Κάτι θα τερματίσετε οριστικά, ίσως κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα ερωτικά ή φιλικά να τα αφήσετε πλέον πίσω σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας ενδεχομένως να ενισχύσει την ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Η εξαντλημένη υπομονή σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να αλλάξετε, να δώσετε ώθηση, και να απεγκλωβιστείτε από τους εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, θα σας οδηγήσει σε καθοριστικές αποφάσεις. Ουσιαστικά θα θελήσετε να εναντιωθείτε στα αποπνικτικά δεδομένα αδιαφορώντας πλέον για το οποιοδήποτε συναισθηματικό κόστος. Ο Δίας στο ζώδιο σας θα λειτουργήσει υποστηριχτικά στις ενδόμυχες επιθυμίες σας, ωστόσο γι να μην αυτόπαγιδευτείτε θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, μην αγνοήσετε τις μελλοντικές συνέπειες.

Τρίτο δεκαήμερο

Αποκαλύψεις σας φέρνει η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα έχουν ανατρεπτική μορφή. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να αναρωτηθείτε, να συνειδητοποιήσετε, και να ανακαλύψετε όχι μόνο τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σας, αλλά και τι είναι αυτό που κυριαρχεί ή ορίζει τον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως τελικά να μην είστε τόσο δυναμικοί ή αδύναμοι όσο νομίζετε, πολύ πιθανόν να αλλάξετε γνώμη για τον εαυτό σας και γενικότερα για τις προσωπικές σας ικανότητες. Θα βρείτε τις ρίζες από τις οποίες απορρέουν οι τάσεις και οι ροπές σας, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις υποσυνείδητες αντιδράσεις σας. Η εμφάνιση του Ουρανού στον Κριό θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις φοβίες σας, έρχεται να ενεργοποιήσει την ανάγκη σας για επανάσταση και ανατροπή. Ο κίνδυνος που υπάρχει είναι πως αν δεν έχετε εντοπίσει τι ακριβώς έχετε πραγματική ανάγκη τότε μπορεί να παρασυρθείτε από το πάθος και την παρόρμηση και να οδηγηθείτε σε λάθη. Αποφύγετε να βγείτε εκτός ορίων, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία στις επαφές σας οικογενειακές και ερωτικές. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε στο βάθος των συναισθημάτων σας, θα καταλάβετε πως είναι επιτακτική ανάγκη να πλαισιώσετε τις σκέψεις και τις πράξεις σας, θα χρειαστεί να κινηθείτε με μέτρο. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora