Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Υδροχόος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Υδροχόος 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Ανανεωτική θα είναι η είσοδος της νέας χρονιάς, τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα, αφήνετε πίσω σας το κακό προαίσθημα και ουσιαστικά δίνετε μια νέα πνοή στην ψυχολογία σας. Επανέρχεται η πρωτοποριακή σας σκέψη, οι ιδέες σας ξανά παίρνουν την προοδευτική τους μορφή, η ανατρεπτική σας διάθεση θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό θα ‘ρθει να επιδράσει αναγεννητικά, προκαταλήψεις ταμπού και προκαθορισμένα πρέπει που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας τα βάζετε πλέον στο χρονοντούλαπο. Εσείς που δοκιμάσατε τον συντηρητικό τρόπο ή ρυθμό ζωής σιγουρεύεστε πως είναι αδύνατον να τον ακολουθήσετε, δεν σας αντιπροσωπεύει, δεν μπορεί να σας αφήσει να εξελιχτείτε. Περνάτε σε άμεσες και ριζικές αλλαγές, ίσως να υπάρξουν χωρισμοί στην προσωπική σας ζωή, δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από πρόσωπα ή συνθήκες που θεωρείτε πως σας πνίγουν. Προσοχή στις υπερβολές, το πάθος σας θα είναι έντονο, αν δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά θα υποστείτε τις ανάλογες συνέπειες. Η Σεληνιακή έκλειψη Υδροχόου-Λέοντα θα έχει άμεση επίδραση στα βασικά ζητήματα που ορίζουν την καθημερινότητα σας. Καλείστε να ξεκαθαρίσετε, να ολοκληρώσετε και να χαράξετε την πορεία των σχέσεων επαγγελματικών ή προσωπικών. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω ίσως να φέρει συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, προσοχή στις επαφές σας με άτομα που σας συνδέει σχέση αγάπης-μίσους.

Δεύτερο δεκαήμερο

Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα έχει καθοριστική μορφή, ουσιαστικά σας καλεί να συνειδητοποιήσετε χαρακτήρες και συνθήκες και να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Είναι καιρός να κατεβείτε από τα συννεφάκια, να βγείτε από τις ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Κάποιοι θα απογοητευτείτε ωστόσο μη φοβηθείτε πως φτάσετε στον πάτο, όλα έχουν δυνατότητα ανατροπής αρκεί να διαθέτετε ψυχικό σθένος και εσωτερική τόλμη. Οι εξελίξεις θα σας διδάξουν πως ο τολμών νικά, διατηρήστε την ανάγκη σας για αλλαγή και θα δείτε πως όλα τελικά θα μπουν στον σωστό δρόμο. Η είσοδος του Δία στον Τοξότη θα ‘ρθει να τονώσει την αισιοδοξία σας, θα σας θυμίσει πως είστε από τους χαρακτήρες που δεν καταθέτετε εύκολα τα όπλα. Σας φέρνει άνοιγμα για επιδιώξεις και νέα εγχειρήματα, καμία ευκαιρία μην αφήσετε αναξιοποίητη. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση, θα ενσωματωθείτε σε ομάδες, η κοινή δράση θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη και ανασφαλή πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο θα βοηθήσει στο να αποκτήσετε στάση προσγειωμένη, τα πατήματα σας θα είναι σταθερά.

Τρίτο δεκαήμερο

Εσείς οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ίσως να βγει στην επιφάνεια η εξουσιαστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ναι μεν θα έχει δυναμικότητα η στάση σας, φεύγουν τάσεις ηττοπάθειας, ωστόσο η ανάγκη σας για κυριαρχία ίσως να υπερισχύσει έναντι της ηθικής. Οι αντιδράσεις σας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την αδυναμία που εμφανίζετε να δημιουργήσετε μέτρα και σταθμά. Δε θα πρέπει να βγείτε εκτός ορίων, κάποιες βασικές αξίες καλό θα είναι να μην καταπατηθούν, εστιάστε στην αλτρουιστική πλευρά που ξέρετε πολύ καλά πως διαθέτετε. Ο ερχομός του Δία στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, άνοιγμα θα υπάρξει στην καριέρα σας, έκταση θα έχουν οι επιχειρηματικές σας βλέψεις. Προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό και στην υψηλή αυτοεκτίμηση, η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συνετή, η δράση σας να χαρακτηρίζεται από μεθοδικότητα. Η Σεληνιακή έκλειψη Καρκίνου- Αιγόκερου σας φέρνει συναισθηματικές και εσωτερικές αναστατώσεις, ίσως να σας απογοητεύσουν κάποια πρόσωπα, ενδεχομένως να καταλήξετε στο ότι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Θα πρέπει να αποφευχθούν οι αγχωμένες ή σπασμωδικές ενέργειες, προσοχή στην παρορμητική έξαρση. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora