Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ιχθείς 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ιχθείς 2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Πρώτο δεκαήμερο

Με το ξεκίνημα του έτους αποφάσεις καλείστε να πάρετε σε θέματα όχι μόνο αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Θα πρέπει να σκεφτείτε με ποιον τρόπο πρέπει να επενδύσετε ή να αξιοποιήσετε τα έσοδα σας, στα χέρια σας έρχονται χρήματα που από καιρό τα περιμένατε. Σε οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο θα πρέπει να κάνετε το βήμα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας προβληματίζουν ή σας προκαλούν απογοητεύσεις. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο θα συνειδητοποιήσετε πως είναι αδύνατον να συνεργαστείτε ή να συνυπάρξετε με πρόσωπα που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας. Όσοι προσπαθήσουν να σας πιέσουν ή να σας κατευθύνουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αντιδράσεις σας. Η ανάγκη σας να κινηθείτε αυτόβουλα θα σας ωθήσει στο να απομακρυνθείτε από άτομα που θεωρούν πως μπορούν να σας ελέγξουν ή να σας προσανατολίσουν στις δικές τους απόψεις. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σας επηρεάσει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλαγές θα υπάρξουν στην ψυχολογία σας, δεν θα λείψουν οι ανατρεπτικές ενέργειες. Παίρνετε την απόφαση να πλαισιώσετε την προσωπική σας ζωή στα δικά σας μέτρα και σταθμά, βάζετε τέλος στους συμβιβασμούς, δεν θα θελήσετε περικοπές στα όνειρα σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σημαντικές εξελίξεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εσείς οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε σε μεγάλο βαθμό από την είσοδο του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Οι σκέψεις σας ναι μεν θα έχουν απελευθερωμένη όψη, δεν θα σκοντάψετε σε συντηρητικές απόψεις ή συνήθειες, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης των καταστάσεων. Ίσως άλλα να φαίνονται και άλλα να νομίζετε πως βλέπετε, η κρίση σας για να αποδειχτεί σωστή θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην αυστηρά ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, αποφύγετε να την διακοσμήσετε με ρομαντικές απόψεις, δείτε τα γεγονότα αυτούσια έτσι όπως ακριβώς παρουσιάζονται. Η είσοδος του Δία στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να αφήσετε την πολλή σκέψη και να προχωρήσετε σε δράση, αποκτάτε πρακτική διάθεση. Άνοιγμα θα υπάρξει στα επαγγελματικά σας, νέες συνεργασίες, καινούργιες προτάσεις, ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις οικογενειακές και ερωτικές σας σχέσεις. Η συγκαταβατικότητα σας θα είναι πλέον ελεγχόμενη, βγαίνετε από την έντονη συναισθηματική ευαισθησία, θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Αναθεωρήσεις και ουσιαστικές αλλαγές θα υπάρξουν για εσάς μέσα στο νέο έτος. Τα γεγονότα, τυχαία ή μη, θα αποδειχτούν καθοριστικά γιατί θα σας αναγκάσουν να επαναξιολογήσετε και να αναπροσαρμόσετε τις αποφάσεις σας. Η εμφάνιση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας αποδείξει πως ο ρομαντισμός οδηγεί σε παραπλανητικές εξιδανικεύσεις, τα όνειρα για να είναι εφικτά θα πρέπει να πατούν σε ρεαλιστική βάση. Αν οι σκέψεις και οι προσδοκίες ονειροβατούν τότε το πραγματικό αποτέλεσμα δεν αποκλείεται να είναι απογοητευτικό. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα, θα σας βοηθήσουν να αντιληφτείτε την αντικειμενική υπόσταση κάποιων καταστάσεων ή σχέσεων. Η εμφάνιση του Δία στον Τοξότη θα δώσει ώθηση στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αν αναζητάτε εργασία θα ανοιχτεί η κατάλληλη πόρτα, αν ξεκινήσατε μια καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητα δεν θα υπάρξουν αποκαρδιωτικά εμπόδια. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση, οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες. Η Σεληνιακή έκλειψη Καρκίνου – Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να κινηθείτε πατώντας γερά στο έδαφος, θα αναζητήσετε σταθερές βάσεις και ουσιαστικά αποτελέσματα. Τερματίζετε τις μετέωρες καταστάσεις ή σχέσεις, διώχνετε μακριά οτιδήποτε σας προκαλεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora