Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 έως 9/12/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 έως 9/12/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου 2018.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 07.12 και μπορεί να μας οδηγήσει σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον, σε νομικές υποθέσεις και θέματα επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν, σε σχέση με ταξίδια και επαφές που μπορεί να έχουμε στο εξωτερικό.

Η δυσκολία σε αυτή την αστρολογική συνθήκη είναι ότι τα Φώτα βρίσκονται σε τετράγωνο με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μία σύνοδος που εντείνει τον συναισθηματισμό, την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, τον εκνευρισμό που μπορεί να μεγεθυνθεί στον ύψιστο βαθμό και όλα αυτά τα συναισθήματα προέρχονται από βαθύτερα αίτια, τραύματα του παρελθόντος ή απωθημένα που έρχονται με ορμή στην επιφάνεια. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να έρθουμε σε σύγκρουση χωρίς να έχουμε ακριβής εικόνα των πραγματικών αιτιών ή να πάρουμε αποφάσεις εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις, όμως αργότερα θα ανακαλύψουμε ότι οδηγηθήκαμε σε λάθος συμπεράσματα και αυτό θα μας απογοητεύσει.

Ας συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό, την εριστική μας διάθεση και ας προσπαθήσουμε να είμαστε όσο περισσότερο ρεαλιστές γίνεται αν χρειαστεί να πάρουμε αποφάσεις. Είναι επιτακτική η ανάγκη ενασχόλησης με όποια καλλιτεχνική ή εσωτερική δράση μας ενδιαφέρει, καθώς θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε και να αντιμετωπίσουμε λογικά το όποιο ζήτημα προκύψει.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας, γιατί το συναίσθημα ξεχειλίζει, το ίδιο και η νευρικότητα και μπορεί να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις με το σύντροφο που θα στοιχίσουν, καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Οι αδέσμευτοι είναι απαιτητική ανάγκη να μην προβείτε σε γρήγορα συμπεράσματα για πιθανή νέα γνωριμία, καθώς είναι γεγονός ότι η διάθεση για ωραιοποίηση είναι εμφανής, κάτι που θα σας οδηγήσει σε επιλογές λανθασμένες, λόγω του ότι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να δείτε αντικειμενικά το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας. Αφήστε το χρόνο να δείξει το πραγματικό πρόσωπο του καθενός για να μην πληγωθείτε. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24