Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα σε όλους!! Ο μήνας αρχίζει με τον ανάδρομο Ερμή να περνά στο Σκορπιό δημιουργώντας επικοινωνιακά ζητήματα σε ερωτικό επίπεδο, καθώς ανασφάλειες και απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και εκδηλώνονται με τέτοιο τρόπο που προκαλούνται πιθανά παρερμηνείες και συγκρούσεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα, καθώς καλό είναι να μην προβούμε σε συμφωνίες ή αποφάσεις που το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν τα μέγιστα. Στις 06.12 επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα είναι ευκολότερη η επικοινωνία τόσο στις σχέσεις, όσο και σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχουμε. Επηρεάζονται έντονα οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο Σκορπιό και εντείνει την ατμόσφαιρα στις ερωτικές σχέσεις, καθώς καχυποψία, κτητικότητα και ζήλια έρχονται στο προσκήνιο και καλά θα κάνουμε να ισορροπήσουμε μέσα μας τις ανασφάλειες και να μετουσιώσουμε την ένταση σε πάθος για να καταφέρουμε να αποφύγουμε τις συγκρούσεις. Εξαιρετική ευνοϊκή εποχή για την εξέλιξη οικονομικών ζητημάτων. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά σχέσεις νε το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περίγυρο, σε ζητήματα σπουδών και πνευματικών αναζητήσεων. Καλό είναι σε περίπτωση συζητήσεων να είμαστε προσεκτικοί γιατί το τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εντείνει τη νευρικότητα και δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη, τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και ανεβάζει την διάθεσή μας κατακόρυφα, καθώς στρέφουμε την προσοχή μας στη διασκέδαση και στο να βρεθούμε σε παρέες που έχουμε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Προσοχή μόνο σε ότι αφορά τις καθημερινές υποχρεώσεις, γιατί η αμέλεια μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου καλεί για να κλείσουμε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Τι θα σου φέρει ο Δεκέμβριος στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24