Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 έως 16/12/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 έως 16/12/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2018.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Την εβδομάδα αυτή η σημαντικότερη αστρολογική συγκυρία είναι το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη στις 13.10, μία θέση στην οποία η επικοινωνία δεν είναι εύκολη, καθώς δεν μας βοηθά να συγκεντρωθούμε, το μυαλό μας συνήθως βρίσκεται σε ταξίδια διανοητικά και κυριολεκτικά και σε ότι αφορά τη διασκέδαση και συζητήσεις που επικεντρώνονται σε φιλοσοφικά ζητήματα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην καθημερινότητα και σε ζητήματα ρουτίνας, καθώς γινόμαστε αμελείς και απρόσεκτοι και τα λάθη είναι πολύ πιθανά, δεν είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Παράλληλα, η πιθανότητα έντονου φανατισμού με τις προσωπικές απόψεις ή τάσεις θρασύτητας μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα κυρίως με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Μπορούμε όμως να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μας ενδιαφέρουν, που κεντρίζουν τη φιλοσοφική μας σκέψη και μπορούν να απογειώσουν την ψυχολογία μας.

Παράλληλα, οι επαφές με το εξωτερικό γίνονται εντονότερες και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα του εξωτερικού που θα συναντήσουμε ή θα επικοινωνήσουμε ή ακόμα να πραγματοποιήσουμε ταξίδια σε πολιτισμούς αγνώστους για εμάς και να γνωρίσουμε νέες φιλοσοφίες. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι καθίστανται επίσης σημαντικά και είναι γεγονός ότι θα φλερτάρουμε και θα ξεφαντώσουμε με την ψυχή μας, καθώς αυτό μας απογειώνει ψυχικά. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) που καλό είναι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις.

Στις 16.12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε με λογική, χωρίς να μας συνεπάρει η καχυποψία και η ζήλια, συναισθήματα και φόβους που μπορεί να έχουμε, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει σταθεροποιητικά για τη σχέση μας και να μας δώσει έναυσμα για μία σημαντικότερη εξέλιξη σε σχέση με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Παράλληλα, ήρθε τώρα η στιγμή να εξαργυρώσουμε την έντονη προσπάθεια που καταβάλαμε στην καριέρα μας, καθώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που θα μας δώσουν αυτό που πραγματικά έχουμε κερδίσει με τον κόπο μας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24