Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 έως 23/12/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 έως 23/12/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018.

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που προσδίδει ιδιαίτερη ψυχική και σωματική δύναμη, διάθεση για δράση και εμβάθυνση σε ότι ασχοληθούμε, αλλά επίσης και την ώθηση στο να αντιμετωπίσουμε με δυναμικό και καταλυτικό τρόπο προβλήματα του παρελθόντος που μας δημιουργούν οργή και  ένταση. Το πάθος εκτοξεύεται στις ερωτικές σχέσεις και μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την πορεία τους. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Στις 21.12 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί παραμυθένιες συνθήκες για την προσωπική ζωή, καθώς ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και το πάθος απογειώνονται και μπορούν να υπάρξουν σημαντικές στιγμές που θα απογειώσουν την έξαψη, τον πόθο, τον έρωτα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε περίπτωση νέων γνωριμιών, αφού η ωραιοποίηση και η εξιδανίκευση που μπορεί να υπάρξει πιθανά να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς).

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία στον Τοξότη προκαλεί μοναδικές συζητήσεις σε σχέση με φιλοσοφικά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν, ενδιαφέρουσες και ευχάριστες παρέες που μπορούμε να διασκεδάσουμε και να φλερτάρουμε, ειδήσεις που θα μας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Σημαντικό είναι βέβαια να μην μπούμε σε διαδικασία υποσχέσεων γιατί εκεί θα ξεφύγουμε και δεν θα είναι εύκολο να είμαστε φερέγγυοι. Επηρεάζονται ευχάριστα οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που πρέπει να οριστικοποιηθούν. Είναι επιβεβλημένο να υπάρξει ψυχραιμία στη διαχείριση και να βρεθεί η χρυσή τομή σε ότι προκύψει για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε οικογενειακά, επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, καθώς οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Γεγονός είναι όμως ότι ή θα βρεθεί η μέση λύση ή το πιθανότερο είναι να αντιπαρατεθείτε με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24