Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 έως 30/12/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 έως 30/12/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 24 έως 30 Δεκεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 έως 30 Δεκεμβρίου 2018.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!! Η εβδομάδα αυτή των Χριστουγέννων δεν είναι έντονη σε αστρολογική δραστηριότητα, μολονότι μας προετοιμάζει ενεργειακά για την έλευση της πρώτης εκλείψεις του 2019 που θα γίνει στις 06.01. Στις αρχές της εβδομάδας, στις 24.12 το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για σταθερές, ρεαλιστικές και ειλικρινείς συζητήσεις, καθώς δεν αποκλείεται εμείς να έχουμε λανθασμένες εντυπώσεις για το τι ζητάμε από τους άλλους ή να μην είμαστε ξεκάθαροι, παράλληλα οι γύρω μας να μην έχουν διευκρινίσει τι μπορούν να μας προσφέρουν και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν δεσμεύσεις και υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθούμε ούτε εμείς ούτε οι άλλοι.

Είναι προτιμότερο να αφήσουμε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις στην άκρη και να επιδιώξουμε πνευματικές συζητήσεις, καθώς το βέβαιο είναι ότι στα πρακτικά ζητήματα το αποτέλεσμα των οποίων διαδικασιών δεν θα είναι αυτό που περιμένουμε. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι τα ζώδια οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Στις 28.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την επιθυμία, το πάθος και την έξαψη σε ότι αφορά το ερωτικό πεδίο και μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τα βαθύτερα μας συναισθήματα με ορμή αλλά και ειλικρίνεια κάτι που μπορεί να λειτουργήσει μοναδικά στις σχέσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και στο οικονομικό επίπεδο, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε σημαντικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους (τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς) που θα αποδώσουν τα μέγιστα ή ακόμα να μπούμε σε διαδικασία επιχειρηματικών συμφωνιών που θα προσδώσουν σημαντικά κέρδη σε εμάς. Το βέβαιο είναι ότι ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών μας πόρων θα υπάρξουν, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι να εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας την οποία κατάσταση που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24