Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 31/12 έως 6/1/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 31/12 έως 6/1/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2019.

 

Καλή χρονιά σε όλους!! Είναι γεγονός ότι η χρονιά αυτή μας υποδέχεται με μία πολύ σημαντική έκλειψη που γίνεται στο τέλος της εβδομάδας αυτής, την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω που θα γίνει στις 06.01 και μπορεί να φέρει καθοριστικές αλλαγές στη ζωή των γεννημένων  στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου στα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα στη συγκεκριμένη έκλειψη εκτοξεύει το ενεργειακό δυναμικό που εκπέμπεται και σηματοδοτεί καθοριστικές αλλαγές κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή και τη δημόσια εικόνα επιβαρύνοντας μας με ευθύνες και υποχρεώσεις που θα είναι καταλυτικές και μεταμορφωτικές για την προσωπική μας εξέλιξη.

Στις 01.01 Ο Άρης περνάει στον Κριό, στο ζώδιο που κυβερνά, εκτοξεύοντας τις θετικότερες ενέργειές του, εντείνοντας την επιθυμία για διεκδίκηση, για επιτυχία, για πρωτιά για προβολή, παράλληλα όμως ενισχύει τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό και δημιουργεί ιδανικό κλίμα για συγκρούσεις, καθώς δεν θα είναι εύκολο να βάλουμε νερό στο κρασί μας. Το να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στις επιθυμίες μας μπορεί να δημιουργήσει έκρυθμες καταστάσεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.  Στις 02.01 η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ανειλημμένες υποχρεώσεις και περισσότερες ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο επιβαρύνοντας πιθανά την ψυχολογία μας, όμως δίνοντάς μας επίσης την ευκαιρία μέσα από την δουλειά και την προσωπική μας προσπάθεια να ανελιχθούμε σε ανώτερα επίπεδα καριέρας, ανταμείβοντας μας για τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που μπορούμε να δείξουμε.

Στις 04.01 το τρίγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικές ιδέες για φιλοσοφικές αναζητήσεις, ξαφνικές προτάσεις για σπουδές και επιμορφωτικά σεμινάρια, αιφνίδια ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο που θα δώσουν έντονο αίσθημα ελευθερίας και διαφορετικότητας ανακουφίζοντας μας από τη ρουτίνα. Στις 05.01 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω ενισχύοντας από την πλευρά του τις συζητήσεις όσον αφορά την καριέρα ή πιθανά σχέδια που έχουμε και θέλουμε μεθοδικά και με υπομονή με επιτύχουμε. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξουμε την αδιαλλαξία και την απολυτότητα στη σκέψη γιατί είναι αυτή που θα μας οδηγήσει σε συγκρούσεις καθώς δεν δείχνουμε τη διάθεση για ευελιξία και συνεννόηση.

Στις 06.01 Η μερική Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω είναι η πρώτη έκλειψη της χρονιάς και με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο μπορεί να δώσει καθοριστικές εξελίξεις και να κληθούμε να πάρουμε κομβικές αποφάσεις για ζητήματα του παρελθόντος ή για ότι έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό σε σχέση με την καριέρα και την εικόνα που θέλουμε να διαμορφώσουμε στο ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον. Οι ευθύνες που μπορεί να επωμιστούμε θα είναι αυτές που θα οδηγήσουν στη ριζική και αναγεννησιακή αλλαγή μας και δεν αποκλείεται ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε να διαφοροποιείται εντελώς σε σχέση με ότι έχουμε επιλέξει μέχρι τώρα. Επηρεάζονται καθοριστικά οι γεννημένοι  στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι πολύ πιθανό να κληθούν να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις σε σχέση με την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωή. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να γίνει η επιλογή για μία νέα αρχή αφήνοντας πίσω πρόσωπα και καταστάσεις που πιθανά να θεωρείται ότι δεν έχουν χώρο από εδώ και πέρα στη ζωή μας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24