Ιούνιος 2024: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Ιούνιος 2024: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Ιούνιος 2024; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Ιούνιο, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Ιούνιο;

Καλό μήνα σε όλους! Επιτέλους, το καλοκαίρι είναι εδώ! Ο Ιούνιος θα ενισχύσει την ανάγκη για επικοινωνία, θα υπάρξουν προτάσεις για συναντήσεις, στα ραντεβού θα δοθεί προσωπική έκταση, οι εκδηλώσεις θα είναι πρόσχαρες και άμεσες. Τα λόγια θα είναι σκεπτόμενα, οι διστακτικοί χαρακτήρες ίσως να αναβάλουν τις προτάσεις τους, ενδεχομένως να θεωρήσουν πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.

Αρκετά ζευγάρια θα μιλήσουν για το θέμα της συγκατοίκησης, γενικότερα θα υπάρξουν διαθέσεις δέσμευσης. Αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις, οι συζητήσεις θα ανοίγονται με ευκολία. Τους διχασμένους και τους αναποφάσιστους θα βοηθήσει ο Ιούνιος, πολύ πιθανόν να υπάρξουν επανασυνδέσεις και επαναπροσδιορισμοί, οι επιθυμίες θα γίνουν πλέον συγκεκριμένες. Αυτός ο μήνας, θα απελευθερώσει τους διαλόγους, οι διαθέσεις θα γίνουν πιο ανέμελες ταυτοχρόνως και πιο τολμηρές.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, αρκετά επικοινωνιακός θα είναι για εσάς ο Ιούνιος, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, συχνά θα είναι τα καλέσματα, στις προτάσεις για εξόδους διασκέδασης δώστε θετικές απαντήσεις. Ομιλητική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε με άνεση, θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα τυχερά ανοίγματα που θα προκύψουν.

Για εσάς που κατευθύνεστε προς τη νέα γνωριμία ο μήνας θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκός, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα είναι οικείος, γρήγορα θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Εσείς που ήδη έχετε σχέση θα πρέπει να δείξετε προσοχή στα θέματα που θα συζητήσετε με το ταίρι σας. Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να αποφύγετε τις υποσχέσεις κυρίως τις δεσμευτικές, πιθανό θα είναι να μην χειριστείτε με σοβαρότητα ζητήματα που ψυχολογικά ή συναισθηματικά σας κουράζουν. Στις καταπιεστικές συνθήκες θα εμφανίσετε τάσεις φυγής, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και όχι να τρενάρετε. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ιούνιος δεν θα σας αφήσει να αγνοήσετε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν με καινούργια πρόσωπα είτε μέσα σε κάποιο φιλικό περιβάλλον, είτε σε χώρους επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Αυτός ο μήνας, θα καταφέρει να τονώσει το ηθικό σας και ταυτοχρόνως να σας βγάλει από την αδράνεια.

Εσείς που έχετε βλέψεις επανένωσης καλό θα είναι να οργανώσετε το σκεπτικό σας και να περάσετε σε άμεσες προτάσεις. Θα υπάρξει η δυνατότητα να επαναπροσδιοριστούν οι απόψεις και οι εκτιμήσεις, συζητήσεις για παρελθοντικά ζητήματα θα έχουν θετική εξέλιξη. Ο Ιούνιος ίσως να σας κάνει κάπως κάθετους ή απόλυτους σε κάποια θέματα, ωστόσο θα είστε σε θέση να καθοδηγήσετε το ταίρι σας και να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, τα ανοίγματα θα είναι απανωτά, οι ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας όχι μόνο για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, αλλά και εσάς που στοχεύετε στην επανασύνδεση. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η εξέλιξη που θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, οι φιλοφρονήσεις και οι εκδηλωτικές διαθέσεις θα ανοίξουν δίοδο συστηματικών συναντήσεων.

Για να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας ξεφύγουν αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε να έχετε ξεκαθαρισμένες βλέψεις, στην παρούσα φάση είναι αναγκαίο να αποφασίσετε αν θέλετε άνοιγμα για σχέση ή αν επιδιώκετε μόνο περιστασιακές και επιφανειακές επαφές. Ο Ιούνιος θα έχει θετική επίδραση, θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε και να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ανάγκη. Θα είστε σε θέση να καταλάβετε που πρέπει να εστιάσετε και ποια ζητήματα ή πρόσωπα πρέπει να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, στο χέρι σας θα είναι κατά πόσο ο Ιούνιος θα είναι ένας τυχερός και ζωτικός μήνας. Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσετε και από το αν τολμήσετε να δοκιμαστείτε σε μια νέα αρχή. Για εσάς που είστε συναισθηματικά προσκολλημένοι στο παρελθόν θα υπάρξει δυνατότητα επανένωσης, το σκεπτικό σας θα είναι αισιόδοξο αν συνοδευτεί και με τις κατάλληλες ενέργειες τότε θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε.

Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να βρείτε τις αιτίες και να δώσετε λύσεις. Θα βρείτε τα σωστά λόγια για να πείσετε, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα γι αυτό καλό θα είναι να μην αναβάλετε τις προσπάθειες σας. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, παλιό ή καινούργιο, η κατάληξη θα είναι ενθαρρυντική. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ικανοποιητικά θα είναι τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στον Ιούνιο, θα είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, προσεγγίστε, δώστε θετικές απαντήσεις, μιλήστε ανοιχτά και με σαφήνεια. Σε τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα υπάρξουν συναισθηματικές αποκαλύψεις, θα νιώσετε ικανοποίηση και εμπιστοσύνη. Η προσωπική συνομιλία που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα δώσει το άνοιγμα για να προχωρήσετε σε σχέση.

Εσείς που επιθυμείτε καινούργια γνωριμία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με άτομο που θα καταφέρετε να το εντυπωσιάσετε. Στο χέρι σας θα είναι να προκύψει προσωπικό ραντεβού, αν κινηθείτε αυθόρμητα και άμεσα η κατάληξη θα είναι τυχερή. Τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν, εκδηλωθείτε και αφήστε να βγει στην επιφάνεια η ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σας. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, μέσα στον Ιούνιο, ευνοϊκά συμβάντα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για σταθερή σχέση που ενδεχομένως να προκύψει είτε από πρώην ταίρι, είτε από πρόσωπο που ήδη γνωρίζεστε. Γενικότερα, θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσουν οι επαφές σε προσωπικό επίπεδο, τα λόγια θα είναι αυθόρμητα, οι εκδηλώσεις θα είναι πρόσχαρες απαλλαγμένες από ενδοιασμούς.

Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο πως μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που έχετε ανάγκη, ουσιαστικά θα εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και θα βρείτε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί και μπορεί να σας ικανοποιήσει. Το αισθηματικό σας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, στο χέρι σας θα είναι να δοθεί περεταίρω έκταση στη σχέση σας. Οι προσεγγίσεις θα είναι πιο δυναμικές και άμεσες. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Ιούνιος θα έχει θετική επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα τυχερά ανοίγματα. Ενισχυμένη θα είναι η κοινωνικότητα σας, θα επιδιώξετε επαφές και συναντήσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε με άτομα διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σας. Πρόσωπο που θα σας συστήσουν είναι πολύ πιθανόν να το δείτε με ιδιαιτέρως θερμό μάτι, θετικές θα είναι οι διαθέσεις να προχωρήσετε τις επαφές σας.

Ουσιαστικά θα υπάρξει η ευκαιρία της νέας γνωριμίας, τα συμβάντα θα είναι τυχερά, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα. Προσοχή σε χρονοτριβές και τάσεις αναποφασιστικότητας, οι ενδοιασμοί δεν θα βοηθήσουν στη ροή της εξέλιξης, καλό θα είναι να μην υπάρξουν καθυστερήσεις από πλευράς σας. Ο Ιούνιος θα ασκήσει θετική επιρροή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε, η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει στο να δώσετε άμεσες και ουσιαστικές απαντήσεις. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ίσως να υπάρξουν φραγμοί σε θέματα συναισθηματικής φύσης. Εσείς που είστε σε αναμονή είτε προσμένοντας άνοιγμα επανασύνδεσης, είτε περιμένοντας κάποια απάντηση, θα πρέπει να εφοδιαστείτε με υπομονή, η εξέλιξη δεν θα έχει μεγάλη ταχύτητα. Την εμφάνιση τους θα κάνουν ενδοιασμοί και αναστολές, στις αποφάσεις θα υπάρχει διστακτικότητα, ωστόσο το θετικό είναι πως θα δοθεί περιθώριο σκέψης και επαναπροσδιορισμού. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα είναι άμεσα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να τηλεφωνηθείτε ή να συναντηθείτε, θα υπάρξει και ευκαιρία νέας γνωριμίας.

Δεν θα πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να προκαθορίσετε την κατάληξη. Τα φαινόμενα ενδεχομένως να απατούν, τα συναισθήματα θα είναι συγκαλυμμένα γι αυτό θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Οι επαφές θα γίνουν πιο ανέμελες , οι διαθέσεις θα χαλαρώσουν θα υπάρξουν άμεσες εκδηλώσεις. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, αυτός ο μήνας θα διαφοροποιήσει το σκεπτικό σας με την έννοια του ότι θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σοβαρότητα και το άγχος, οι προσεγγίσεις σας θα είναι πιο απελευθερωμένες. Ο Ιούνιος σας φέρνει τυχερά συμβάντα, συνομιλίες θα έχετε με καινούργια πρόσωπα, αν πάρετε την απόφαση να φλερτάρετε το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό. Θα είναι καλή χρονική στιγμή για να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε, αρπάξτε τις ευκαιρίες.

Κάπως ανατρεπτική θα γίνει η διάθεση σας, πολύ πιθανόν να δώσετε ή να λάβετε θετικές απαντήσεις σε υποθέσεις που μέχρι τώρα υπήρχε αρνητισμός. Δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση για εσάς που ο χωρισμός σας ήταν κάπως απότομος ή προκλήθηκε από ανεξήγητο λόγο. Γενικότερα τον Ιούνιο θα είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου αρκεί να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες με τρόπο σωστό, σκεπτόμενο, και όχι βιαστικό ή επιπόλαιο. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στο Ιούνιο η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ωστόσο για να υπάρξει δυνατότητα εξέλιξης θα πρέπει να δώσετε ώθηση στα γεγονότα και να μην ανακόψετε την πορεία τους. Θα υπάρξει τάση κοινωνικοποίησης και άμεσης επικοινωνίας, καλό θα είναι να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα σας τηλεφωνήσουν, θα σας προτείνουν, αν θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας θα πρέπει να ανοιχτείτε και να δώσετε θετικές απαντήσεις. Θα είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βγείτε από την εσωστρέφεια και να εκδηλωθείτε.

Εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση μπείτε στη διαδικασία να φλερτάρετε, αφήστε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο, ανεβαίνει η αυτοεκτίμηση σας, θα καταφέρετε να προβάλετε με επιτυχία την προσωπικότητα σας. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ταχύτητα θα έχουν οι αισθηματικές σας υποθέσεις, από την αρχή του μήνα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, συναντήσεις, και γενικότερα οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι ανανεωτικές. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο καλό θα είναι να μην βιαστείτε να αποφασίσετε, θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες, από πλευράς σας θα υπάρξει κίνδυνος για συναισθηματικά αναποδογυρίσματα.

Σε κάποια θέματα ή επιλογές ενδεχομένως να εμφανίσετε τάσεις αναποφασιστικότητας, αν δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε και από ποιο άτομο τότε θα πρέπει να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες. Ο Ιούνιος ίσως να μη έχετε τη διάθεση να αποκαλυφτείτε συναισθηματικά, κάποια πράγματα μάλλον θα θελήσετε να τα κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας. Πολύ πιθανόν να σας εντυπωσιάσει ο τρόπος που θα σας μιλήσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, μέσα στον Ιούνιο σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως να διχαστείτε ή να μπερδευτείτε, προσπαθήστε να κατασταλάξετε. Δδεν αποκλείεται ένα πρώην ταίρι να κάνει την εμφάνιση του, με την ελκυστική του προσέγγιση θα σας παρασύρει στο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Ιούνιος θα ανοίξει διόδους επικοινωνίας, ίσως να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία.

Στην περίπτωση που διχαστεί η καρδιά σας και αδυνατείτε να πάρετε αποφάσεις, αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να καταφέρετε τελικά να κάνετε τις επιλογές σας. Δεν θα πρέπει να δώσετε τροφή στις αναστολές σας. Ο Ιούνιος θα είναι ένας τυχερός μήνας που θα φέρει εποικοδομητικά ανοίγματα, ωστόσο για να μπορέσετε να δημιουργήσετε δυνατότητα σταθερής σχέσης θα πρέπει πρώτα από όλα να έχετε εσείς σταθερά αισθήματα και συγκεκριμένες βλέψεις. Ο Ιούνιος αναμένεται πολύ καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24