Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 έως 7/10/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 έως 7/10/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 1 έως 7 Οκτωβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 έως 7 Οκτωβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το ενδιαφέρον μας αυτή την εβδομάδα στρέφεται κυρίως στην ερωτική μας ζωή, καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και κάνει πιο έντονο από ποτέ ότι είναι στιγμή να ασχοληθούμε με τις ανάγκες μας σε ερωτικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Στις 02.10 ο Ερμής από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά συζητήσεις και επικοινωνία στις συνεργασίες μας και στην προσωπική μας ζωή. Έντονες δόσεις καχυποψίας και ανασφάλειες μπορεί να μας οδηγήσουν σε άκρως υποκειμενική διάθεση, στο να γίνουμε σκληροί και απόλυτοι με τους γύρω μας και να ειπωθούν πράγματα που θα πληγώσουν πολύ. Γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε συζητήσεις σημαντικές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, για να μην προκληθούν έντονα προβλήματα και συγκρούσεις. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) του δευτέρου δεκαημέρου που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά τις προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις.

Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 αφού θα έχει περάσει στον Ζυγό, καλώντας μας να μπούμε σε μία έντονα εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τις ερωτικές μας ανάγκες και τις οικονομικές μας συμφωνίες. Η ανάγκη για συγχώνευση, για να γίνουμε ένα με το ταίρι μας είναι μεγάλη, αλλά είναι αυτό το ιδανικό ταίρι; Μπορεί να ανταποκριθεί σε μία σχέση έντονου πάθους; Προσπαθεί να μας χειριστεί ή προσπαθούμε εμείς να επιβάλουμε με παιχνίδια ελέγχου τα θέλω μας; Καλό είναι να είμαστε συνετοί και εγκρατείς γιατί η εκρηκτική μας διάθεση, ανασφάλειες, φόβοι και απωθημένα πιθανά να μας ωθήσουν στο να αντιπαρατεθούμε με έντονο και απόλυτο τρόπο. Προσοχή ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και συμφωνίες, δεν είναι η καλύτερη περίοδος για κάτι τέτοιο, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος του να μην εξελιχθούν θετικά για εμάς. Έντονα επηρεάζονται τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του πρώτου δεκαημέρου. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24