Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14/10/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14/10/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 8 έως 14 Οκτωβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 έως 14 Οκτωβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 09.10 ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, που μας καλεί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή μας. Η διάθεση για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να ισορροπήσουμε και να δείξουμε κατανόηση είναι χαρακτηριστική. Το τετράγωνο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πληγές, τάσεις χειρισμού και ελέγχου, ανταγωνιστική διάθεση που πιθανά να μας οδηγήσουν σε ρήξεις. Προσοχή λοιπόν, αν δεν θέλουμε να χάσουμε σημαντικά πρόσωπα από την ζωή μας. Πρόσωπα εξουσίας μπορεί να προσπαθήσουν να επιβάλλουν τα θέλω τους. Η εκτόνωση του άγχους και της νευρικότητας σε δράση θα βοηθήσει εξαιρετικά. Έντονα επηρεάζονται τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) σε ότι αφορά τις προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές τους σχέσεις.

Ο Ερμής στις 10.10 περνάει στον Σκορπιό και μας ωθεί στο να μην εκφραζόμαστε, αλλά να παρατηρούμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Καχυποψία και ανασφάλειες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο και να φορτίσουν την ψυχολογία μας. Εξαιρετική συγκυρία για οικονομικές συζητήσεις. Η διευκολυμένη αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο (αντίθεση) και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (εξάγωνο) μπορεί να δώσει σημαντικά αποτελέσματα σε οικονομικές υποθέσεις, μέσω επαναστατικών ιδεών που μπορεί να έχουμε και να επηρεάσει θετικά την καριέρα μας.

Προσοχή ιδιαίτερα θα πρέπει να δείξουμε στις 11.10, καθώς το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο λειτουργεί εμπρηστικά στην προσωπική μας ζωή και πιθανά να μας βάλει σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας, εκτονώνοντας πάνω του απωθημένα και καταστάσεις που μας ενόχλησαν στο παρελθόν αλλά δεν εκφράσαμε. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την εσωτερική ένταση κατακόρυφα και μπορεί να προκαλέσει σφοδρές αντιπαραθέσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να κυριαρχήσουν, καλό είναι όμως να δείξουμε ψυχραιμία για να μην δυναμιτίσουμε σημαντικές σχέσεις για εμάς. Έντονα επηρεάζονται τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24