Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16/9/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16/9/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 10 ως 16 Σεπτεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Ο Άρης περνά και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 στρέφοντας την προσοχή μας σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε θέσει, στις φιλικές μας σχέσεις και τις επιθυμίες που έχουμε από αυτές, στην κοινωνική μας δράση και στις συλλογικές δραστηριότητες. Ζητήματα που μπορεί να καθυστέρησαν ή να μπλόκαραν το καλοκαίρι, όταν ήταν ανάδρομος, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορούμε να τα δρομολογήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Αρωγοί θα σταθούν σε όποια προσπάθεια υπάρξει πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον ή γνωριμίες μέσω αυτού. Το ενδιαφέρον και ο δυναμισμός που δείχνουμε σε ζητήματα κοινωνικά, ιδεολογικά, επιστημονικά είναι ξεκάθαρος και δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε με πρόσωπα που θεωρούμε ότι πρεσβεύουν ιδεοληψίες και απαρχαιωμένες αντιλήψεις. Επηρεάζονται εντονότερα τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος)

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, αρκεί να καταφέρουμε να ισορροπήσουμε φόβους και καχυποψία. Έρωτες κεραυνοβόλοι δεν είναι απίθανο να καταλήξουν σε ισχυρή δέσμευση που αλλάζει την γενικότερη εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην εργασία και σε τυχόν συζητήσεις και συμφωνίες στις 13.09, καθώς η αντίθεση του Ερμή στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες, να μας οδηγήσει να πιστέψουμε πράγματα που δεν ευσταθούν, να μας ωθήσει να δώσουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε, να μην είμαστε ειλικρινείς ούτε εμείς, ούτε οι άλλοι με εμάς. Είναι καλό να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις για συνεργασίες γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευδοκιμήσουν. Έντονα επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Η επικοινωνία απογειώνεται στις 16.09, όπου ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δημιουργεί το καλύτερο δυνατό κλίμα για εκ βαθέων συζητήσεις, όπου θα κυριαρχεί η καλή και αισιόδοξη διάθεση. Εκ βαθέων συζητήσεις είναι πιθανό να υπάρξουν με πρόσωπα της καθημερινότητας που θα εξελίξουν τις σχέσεις. Παρέες με κοινά πνευματικά και ψυχολογικά ενδιαφέροντα μπορεί να οδηγήσουν σε μικρές αποδράσεις που θα μας ανανεώσουν και θα έχουμε την ευκαιρία για νέα γνώση σε ότι ανοίγει τους ορίζοντές μας. Εξαιρετική αστρολογική συγκυρία για το δεύτερο δεκαήμερο των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24