Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23/9/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23/9/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23 Σεπτεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Οι ενέργειες αλλάζουν προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς φτάνει ο καιρός να υποδεχθούμε τον Ήλιο στο Ζυγό, που μας βάζει στην διάθεση της κοινωνικότητας, την ανάγκη για εξωστρέφεια, την ισορροπία και την διπλωματία σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Λίγο πριν, ο  Ήλιος και ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκονται σε σύνοδο στις 21.09, μία αστρολογική συγκυρία που εντείνει την ανάγκη να βρούμε την λεπτομέρεια στην εργασιακή μας ζωή και την καθημερινότητα, την ανάγκη να διορθώσουμε και να τελειοποιήσουμε ότι θεωρούμε ότι οδεύει σε λάθος δρόμο στον προγραμματισμό, στη δουλειά ή σε ότι αφορά τη σωματική μας υγεία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε όμως είναι οι έντονες τάσεις υποκειμενισμού, που πιθανά να μην μας αφήνουν να δούμε αντικειμενικά τα πράγματα αλλά και η διάθεση να εκλαμβάνουμε ότι ακούμε προσωπικά, προκαλώντας έτσι διενέξεις και αντιπαραθέσεις με τους γύρω μας. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Στις 22.09 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και αρχίζει μία ιδανική περίοδος για προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς είναι έντονη η διάθεση για κατανόηση που δείχνουμε και αυτό θα ωφελήσει νέα επαγγελματικά βήματα αλλά και την επικοινωνία με το ταίρι μας. Παράλληλα, δείχνουμε ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα άμεσα και με θετική διάθεση, βρίσκοντας λύσεις που ικανοποιούν τους πάντες. Συζητήσεις με επίκεντρο την προσωπική ζωή μπορεί να δώσουν σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσουμε σε επόμενο στάδιο με το ταίρι μας. Σημαντικότερα επηρεάζονται τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και έρχεται η περίοδος του χρόνου που οι διαπροσωπικές μας σχέσεις γίνονται το επίκεντρο, καθώς αυτό που επιθυμούμε είναι να ισορροπήσουμε σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, επαγγελματικές και προσωπικές, καθώς είναι έντονοι οι ενδόμυχοι φόβοι σε ότι αφορά την μοναχικότητα. Αυτό μπορεί να μας ωθήσει επίσης σε συμβιβασμούς που δεν ταιριάζουν με τα θέλω μας, κάτι που αργά ή γρήγορα θα μας προβληματίσει. Το φλερτ και η έντονη κοινωνικότητα χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη περίοδο, όπως ακόμα και η ανάγκη να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και την εμφάνισή μας. Θέλουμε να αρέσουμε!! Εξελίξεις στην προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή θα υπάρξουν για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24