Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30/9/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30/9/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 24 ως 30 Σεπτεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η χαρακτηριστική αστρολογική συνθήκη της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09, η οποία θα σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω (τετράγωνο Ήλιου και Σελήνης με τον Κρόνο) και διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος τρίγωνο με Άρη, Σελήνη εξάγωνο με Άρη). Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς δείχνει να μπορεί να εγείρει έντονη απολυτότητα, σκληρές συμπεριφορές και απαισιοδοξία που αν αφεθούμε σε αυτές οι αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις θα είναι έντονες. Ζητήματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο και καλούμαστε να έρθουμε σε επαφή με τις συναισθηματικές μας ανάγκες για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τι πραγματικά επιθυμούμε σε αυτό το επίπεδο, έτσι ώστε να ισορροπήσουμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αντιπαραθέσεις με πρόσωπα εξουσίας και της οικογένειας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, καθώς επικριτικές τάσεις και ευθύνες στις οποίες δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούμε εκτοξεύουν την νευρικότητα.

Η διευκολυμένη αντίθεση του Άρη από τον Υδροχόο (βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό) μπορεί να μας κινητοποιήσει σε ότι αφορά τους στόχους μας, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο γνώριμα μοτίβα που μας κάνουν να νιώθουμε σιγουριά. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που μπορούμε να δείξουμε είναι αρκετά για να ανατρέψουν την κακή ψυχολογία, την απαισιοδοξία. Ο Ερμής στον Ζυγό σε αποκλίνουσα σύνοδο με τον Ήλιο μπορεί να δώσει έντονο υποκειμενισμό και νευρικότητα, που δεν θα βοηθήσουν στις όποιες συζητήσεις ή εξελίξεις.

Το βέβαιο είναι ότι καλούμαστε να κλείσουμε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων και καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί για να μην υπάρξουν απομακρύνσεις από την ζωή μας που θα μας στοιχίσουν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι στις αρχές των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στις αρχές των παραπάνω ζωδίων, γιατί αν δεν διαχειριστούν με ψυχραιμία, ωριμότητα και δυναμισμό τις όποιες καταστάσεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, οι προστριβές θα είναι αναπόφευκτες. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24