Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17/3/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17/3/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Αρκετά έντονη είναι η αστρολογική κινητικότητα αυτή την εβδομάδα με το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 να δίνει έντονη εσωτερική δύναμη, διαίσθηση, διεισδυτικότητα και ενεργητικότητα για να δρομολογήσουμε ζητήματα του παρελθόντος ή εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να μας προβληματίζουν ακόμα. Είναι βέβαιο ότι δεν μας αφήνει να λειτουργήσουμε φοβικά ή να χαθούμε στο συναισθηματισμό και αυτό λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να προωθήσουμε θέματα που μας ταλανίζουν και θα θέλαμε να κλείσουμε. Το πάθος απογειώνεται σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να δράσουμε σε ότι αφορά την προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή, καθώς μας δίνετε η δυνατότητα με μεθοδικά, υπεύθυνα και σταθερά βήματα να προωθήσουμε τα σχέδια μας και να βάλουμε γερά θεμέλια στην καριέρα μας έτσι ώστε να το επιτύχουμε αυτό που κυρίως επιθυμούμε, δηλαδή την προσωπική μας αναγνώριση και καταξίωση στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο δυναμισμός και η λογική εναρμονίζονται και λειτουργούν άκρως ευεργετικά και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μπορούμε να εξαργυρώσουμε την προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει μέχρι τώρα.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη, μία ιδιαίτερα δύσκολη όψη για συζητήσεις καθώς ενισχύει την τάση της πολυλογίας και τη διάθεση να υποσχεθούμε πράγματα που το πιθανότερο είναι να μην μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε δεσμεύσεις και υποσχέσεις στις οποίες δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε παρά να μπούμε σε μία διαδικασία να πούμε χωρίς μετρό πράγματα και τελικά να εκτεθούμε. Η υπεραισιοδοξία και ο υπερβολικός ενθουσιασμός δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα σε ζητήματα παρελθόντων καταστάσεων ή εκκρεμούσες υποθέσεις που πιθανά να θέλουμε να λύσουμε.

Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μας δίνετε η ευκαιρία να εκφράσουμε τα βαθύτερα μας συναισθήματα, που πιθανά καταπιέζουμε από το παρελθόν, να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας και στους γύρω μας να κλείσουμε θέματα που μπορεί να μας ταλαιπωρούν μέχρι και τώρα, ψυχολογικά ζητήματα που μας βαραίνουν, έχοντας στη φαρέτρα μας σαν όπλα την διάθεση για έκφραση και συζήτηση αλλά και την διάθεση για κατανόηση των βαθύτερων κινήτρων και συναισθημάτων των γύρω μας. Μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά σε προσωπικό επίπεδο καθώς η ερωτική εξομολόγηση και η βαθύτερη κατανόηση του συντρόφου είναι κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη της οποίας σχέσης, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς μπορεί μπορούμε να κλείσουμε παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες του παρελθόντος με σημαντικά πρόσωπα και να προχωρήσουμε σε επόμενο στάδιο στην καριέρα μας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24