Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24/3/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24/3/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαρτίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαρτίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 21.03 και η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα Κριού – Ζυγού τα ξημερώματα της ίδιας μέρας που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση κύκλων σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα δημιουργήσει πιθανά ένταση και προστριβές που θα πρέπει να διαχειριστούμε με μεγάλη ψυχραιμία και σύνεση. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα αστρολογικό περιβάλλον ιδιαίτερα έντονο και δραστήριο, καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο εντείνοντας την εσωτερική μας σύγκρουση μεταξύ των αναγκών και των βαθύτερων επιθυμιών μας αφού δείχνουμε την τάση για ανεξαρτησία σε ότι αφορά τη σχέση μας, ενώ βαθύτερα η επιθυμία μας είναι η ασφάλεια και η σιγουριά που μπορεί να μας παρέχει. Η συγκρουσιακή διάθεση αυτή εκδηλώνεται κυρίως στην προσωπική μας ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες προστριβές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Διέξοδοι σε αυτό το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζεται είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω όπου το πρώτο μας δημιουργεί ιδιαίτερα καλή διάθεση και αισιοδοξία στο να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες μας και να διαχειριστούμε την έντονη επαναστατικότητα και ανεξαρτησία που μπορεί να μας κυριεύει στις σχέσεις μας, ενώ το δεύτερο μας ωθεί στο να δράσουμε καταλυτικά προς το επίπεδο των επιθυμιών μας και να προσπαθήσουμε μέσω του πάθους, του έντονου ερωτισμού και της ψυχικής σύνδεσης να έρθουμε σε επαφή με τον σύντροφό μας. Εάν δεν καταφέρουμε να ισορροπήσουμε τη διάθεση μέσα μας είναι βέβαιο ότι οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές και μπορεί να επηρεάσουν καταλυτικά την προσωπική μας ζωή.

Παράλληλα, η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς εντείνει τις αυταπάτες, τις ψευδαισθήσεις, τη διάθεση να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, την τάση να ονειροβατούμε και να υποσχόμαστε περισσότερα από αυτά στα οποία μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λοιπόν καθώς μπορεί οι συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο να μην έχουν βάση αλήθειας και να μπούμε στη διαδικασία υποσχέσεων και δεσμεύσεων που βρίσκονται σε λάθος δρόμο ή να μας δημιουργηθούν εντυπώσεις που θα είναι εντελώς εσφαλμένες και θα βγάλουμε λάθος συμπεράσματα. Από τις συγκεκριμένες πλανητικές συγκυρίες προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) των τριών πρώτων ημερών και τα Μεταβλητά ζώδια των δύο τελευταίων ημερών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) που επηρεάζονται άμεσα και μπορεί να δουν σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Προσεκτικά θα πρέπει να διαχειριστούν τις σχέσεις τους τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και καλό είναι να αποφύγουν συζητήσεις και συμφωνίες που πιθανά να έχουν σαθρό υπόβαθρο τα Μεταβλητά ζώδια που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24