Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25 ως 31/3/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25 ως 31/3/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (2 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 25 ως 31 Μαρτίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25 ως 31 Μαρτίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Σημαντικές μετακινήσεις πλανητών έχουμε αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και ο Άρης στους Διδύμους και επηρεάζουν άμεσα τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και δίνει το έναυσμα για έντονα ρομαντικές στιγμές σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, για έντονη δοτικότητα και συναισθηματικότητα που μας διέπει και θα μονοπωλήσει τη σχέση μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι είναι διάχυτη η ανάγκη για έντονες στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα με το ταίρι μας, όπως επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε κάτι που το πιθανότερο είναι να μας οδηγήσει σε απογοήτευση. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και πιθανά να διεκδικήσουν και πάλι μία θέση στη ζωή μας, προσοχή όμως γιατί η έντονη ευαισθησία δεν μας αφήνει να δούμε ξεκάθαρα.

Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο πλαίσιο τις προσωπικές σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που να μας αιφνιδιάσουν ή αιφνίδιες επιστροφές που θα μας ξαφνιάσουν. Είναι γεγονός ότι στη σχέση μας χρειαζόμαστε χώρο γιατί λειτουργούμε πολύ καλύτερα νιώθοντας ελεύθεροι με το σύντροφό μας, παρά καταπίεση γιατί αυτό θα μας οδηγήσει σε ατέρμονες συγκρούσεις.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και η ενέργειά μας στρέφεται κυρίως σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές που τώρα έχουμε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε έντονα και να δρομολογήσουμε σημαντικές συμφωνίες στους συγκεκριμένους τομείς. Είναι ξεκάθαρο ότι επιδιώκουμε να λάβουμε νέα γνώση και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει ταυτόχρονα να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα αλλά η τάση να μην ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίζουμε είναι εμφανής γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε σε κάτι που μπορεί να μας δώσει πολλά και να μας ευχαριστήσει. Κοντινές αποδράσεις και εκδρομές είναι πολύ πιθανές και είναι αυτές που μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά για τις σχέσεις μας εντείνοντας το πάθος, τον ερωτισμό, την έξαψη. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τη μεταβαλλόμενη διάθεση και πιθανό εκνευρισμό που δεν θα είναι δύσκολο να μας εμπλέξει σε συγκρούσεις τόσο με το ταίρι μας όσο και με το κοντινό μας περιβάλλον. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24