Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7/4/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7/4/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 1 ως 7 Απριλίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7 Απριλίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το κυρίαρχο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό που θα πραγματοποιηθεί στις 05.04 και σηματοδοτεί την απαρχή μίας νέα πορείας σε επίπεδο προσωπικών στόχων και δράσεων σε όλους τους τομείς που μας ενδιαφέρουν. Στις 02.04 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και αυτό μπορεί να κοστίσει ιδιαίτερα στην καθημερινότητα και στην εργασία ή στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων που μπορεί να εκκρεμούν, καθώς σκέψεις και απόψεις μπορεί να μην ευσταθούν ή να μην είναι ειλικρινείς και αργότερα να έρθουμε αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα που θα μας πληγώσει. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις ή συνεννοήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην αποδώσουν και να μπούμε είτε εμείς, είτε οι γύρω μας σε μία διαδικασία υποσχέσεων που δεν είναι εύκολο να τηρήσουμε. Επηρεάζονται κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Στις 05.04 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό που αποτελεί ένα έναυσμα για σημαντικές νέες αρχές στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα, κυρίως βέβαια σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Το μακρινό τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Κρόνο σηματοδοτεί την ανάληψη ευθυνών από την πλευρά μας που θα μας ωθήσουν να προσπαθήσουμε, να εργαστούμε, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι και μεθοδικοί για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια μπορεί να φέρει άγχος και κατήφεια κάποιες φορές, όμως είναι ο μόνος δρόμος για την προσωπική μας πρόοδο. Η πολυαστρία στους Ιχθύς (Αφροδίτη, Ερμής, Ποσειδώνας στο συγκεκριμένο ζώδιό) μας φέρνει σε επαφή με το παρελθόν, με τα έντονα συναισθήματα που ανακινούνται από αυτό, με φόβους, ανασφάλειες αλλά και την ανάγκη προσφοράς στο συνάνθρωπο και κυρίως στο σύντροφό μας, δημιουργώντας ένα ιδανικό πλαίσιο για την προσωπική μας ζωή. Επηρεάζονται άμεσα τα Παρορμητικά ζώδια στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24