Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19/5/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19/5/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 13 έως 19 Μαΐου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19 Μαΐου 2019

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η αστρολογική δραστηριότητα της εβδομάδας είναι έντονη, καθώς οι δύο μετακινήσεις των πλανητών της Αφροδίτης στον Ταύρο του, Άρη στον Καρκίνο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18.05 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού απογειώνουν τις ενέργειες και έχουμε την ευκαιρία να στρέψουμε την προσοχή μας σε άλλα επίπεδα, όπως επίσης και να κλείσουμε θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως.  

Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και δημιουργεί το ιδανικότερο πλαίσιο για να απολαύσουμε την κάθε μικρή στιγμή στη ζωή μας και στην καθημερινότητα. Η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε εξαιρετική θέση, καθώς είναι κυβερνήτης του και αυτό σημαίνει ότι εκρέει τις καλύτερες τις ενέργειες, γι’ αυτό επικεντρωνόμαστε στο να περάσουμε καλά, να χαρούμε το φαγητό, την καλή παρέα και να ξοδέψουμε κάτι παραπάνω για τον εαυτό μας. Προσοχή βέβαια γιατί μπορεί να γίνουμε έντονα εγωιστές και κτητικοί και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική μας ζωή.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς είναι μία θέση που δεν αισθάνεται άνετα ο πλανήτης αυτός και δημιουργεί ιδιαίτερες εντάσεις σε ότι αφορά την οικογένεια και οικεία μας πρόσωπα που προφανώς έχουμε απωθημένα μαζί τους. Οργή και νευρικότητα απογειώνονται και δεν θα διστάσουμε να χτυπήσουμε κάτω από το τραπέζι,  κάτι που θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα στην οικογενειακή μας ζωή και να προκληθούν σημαντικές εντάσεις. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσουμε αυτή μας την ενέργεια σε σπορ ή γυμναστική, καθώς θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανά ζητήματα στο οικογενειακό πεδίο.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού μας ωθεί στο να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν κυρίως οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους (δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς φορείς), κληρονομιές ή επιχειρηματικές δράσεις, όπως επίσης να ολοκληρώσουμε ένα κύκλο καταστάσεων σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή εκτοξεύοντας το πάθος, την κτητικότητα, τη ζήλεια. Με τη συμμετοχή του Ερμή στον Ταύρο και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζεται διευκολύνει αντίθεση που μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε το ψυχικό σθένος, τη δύναμη και την ενεργητικότητα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αρκεί να μείνουμε μακριά από τον υποκειμενισμό, την αδιαλλαξία και τον εγωισμό που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι τα σταθερά ζώδια που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) γιατί η ένταση σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο ανεβαίνει, όμως είναι στο χέρι τους να στρέψουν σε θετική κατεύθυνση την όποια κατάσταση και να κερδίσουν το παιχνίδι. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24