Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26/5/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26/5/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 20 έως 26 Μαΐου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Οι πλανητικές ενέργειες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα. καθώς στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και στρέφουν το ενδιαφέρον μας κυρίως στην επικοινωνία, στην κοινωνικότητα, στις γνώσεις, στις μετακινήσεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι ήρθε η κατάλληλη περίοδος για να λύσουμε ζητήματα με το κοντινό μας περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους) και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να περάσουμε χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας για διάφορα θέματα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και αυτό μας οδηγεί σε πάρτι και εκδηλώσεις όπου μπορούμε να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε απόψεις, κάτι που μας ευχαριστεί πάρα πολύ.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επικεντρωθούμε επαγγελματικά σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις γιατί είναι τομείς τους οποίους μπορούμε να προωθήσουμε σημαντικά και να πραγματοποιήσουμε σπουδαίες συμφωνίες άκρως θετικές για εμάς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανά μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω μας, καθώς αυξανόμενη νευρικότητα πιθανά να οδηγήσει σε εντάσεις, αλλά και τη διάθεση να μεταφέρουμε ότι ακούμε χωρίς να φιλτράρουμε αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Η παρατεταμένη σύνοδος τους δημιουργεί έντονο υποκειμενισμό και δεν αποκλείεται να μπούμε σε διαδικασία να μην μπορούμε να αντιληφθούμε το δίκαιο ή την άποψη των άλλων, καθώς επικεντρωνόμαστε μόνο σε εμάς και σε αυτά που πιστεύουμε.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μας δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσουμε κυρίως ζητήματα οικογενειακής φύσεως ή ακίνητης περιουσίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο δυναμισμός είναι έντονος, παράλληλα έντονη είναι και η διορατικότητα και αυτό θα μας βοηθήσει στις όποιες επιλογές πρέπει να κάνουμε για να εξελιχθούν θετικές για εμάς. Γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε έτοιμοι για πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν στους συγκεκριμένους τομείς που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Εκπλήξεις για ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια θα απωθήσουν την ένταση και θα δώσουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τα οικεία πρόσωπα, αποφεύγοντας καυγάδες και αντιδικίες που μόνο προβλήματα δημιουργούν. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24