Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/5 ως 2/6/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/5 ως 2/6/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Είναι γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από τον Ταύρο πρωταγωνιστεί στη στο αστρολογικό δελτίο, καθώς σχηματίζει όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και σηματοδοτεί τη διεύρυνση των προσωπικών και οικονομικών σχέσεων σημαντικά τόσο σε συναισθηματικό  επίπεδο, όσο και σε επίπεδο σταθερότητας και γερών βάσεων που δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας που θέλει να νιώσει και η ίδια στη θέση αυτή.

Στις 29.05 το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια και ξεκάθαρες και ειλικρινείς συζητήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές γιατί το πιθανότερο είναι να δώσουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε για να ακούσουμε λόγια που δεν θα ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Παράλληλα, η εικόνα που μπορεί να έχουμε για θέματα είναι θολή, γι’ αυτό ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα εκείνη την ημέρα.

Στις 30.05 το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει στα ύψη την ονειροπόληση και το ρομαντισμό και δίνει άλλη διάσταση στην προσωπική μας ζωή, καθώς μπορούμε να γευτούμε άκρως τρυφερές στιγμές με το ταίρι μας που θα οδηγήσουν στο προσωπικό μας παραμύθι. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί ωραιοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος επιλογές. Καλό είναι επίσης να προσέξουμε και την οικονομική διαχείριση γιατί πιθανές σπατάλες μπορεί να μας οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Στις 31.05 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτεί εξελίξεις τόσο σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς μας δίνει τα γερά θεμέλια που θέλουμε στη σχέση μας για να συνεχίσουμε με το ταίρι μας σε μία νέα φάση π.χ. την επισημοποίηση, παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε οικονομικές συμφωνίες στη δουλειά, αφού οι συνθήκες είναι ευοίωνες και δείχνουν οι ανώτεροι ή σημαντικά πρόσωπα στην επαγγελματική μας ζωή να είναι διατεθειμένοι να μας προσφέρουν  το ανάλογο τίμημα για τη σκληρή μας εργασία. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται μοναδικά και δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις 02.06 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει τον ερωτισμό, το πάθος και την έξαψη και είναι βέβαιο ότι μπορούμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές έρωτα με το ταίρι μας που θα εκτοξεύσουν τη σχέση σε υψηλότερα επίπεδα. Σημαντικές οικονομικές συμφωνίες στην επαγγελματική μας ζωή μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα, γι’ αυτό καλό είναι να αρπάξουμε την ευκαιρία να δοθεί. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24