Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9/6/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9/6/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 3 ως 9 Ιουνίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Ιουνίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, καθώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 03.06 σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την επικοινωνία και τον τρόπο που βλέπουμε τις σχέσεις μας κυρίως με τα κοντινά μας πρόσωπα, δεν αποκλείεται να φέρει συμφωνίες και συναλλαγές σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, το οποίο επικοινωνιακό αντικείμενο ασχολούμαστε, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξουμε νέους δρόμους,  σε σχέση με νέες γνώσεις και σεμινάρια που πιθανά θέλουμε να συμμετέχουμε, καθώς εκδηλώνουμε την ανάγκη να μάθουμε νέες πληροφορίες και να διευρύνουμε το γνωστικό μας  πεδίο.

Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι όποιες αποφάσεις κληθούμε να πάρουμε θα πρέπει να είναι με ρεαλιστικούς όρους και μακριά από το συναισθηματισμό που θολώνει την κρίση μας και δεν μας επιτρέπει να κάνουμε σωστά βήματα. Οι υπερβολές και η υπεραισιοδοξία θα μας κοστίσει, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να πατάμε γερά στα πόδια μας και να βάζουμε λογικούς στόχους σε πλαίσια που μπορούμε να επιτύχουμε. Οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές, καθώς η κοινωνικότητα ανεβαίνει κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικά πρόσωπα που μπορεί να αλλάξουν προσωπική μας ζωή.

Στις 05.06 ο Ερμής αφήνει το ζώδιο των Διδύμων και περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας πια την επικοινωνία στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν και καλούμαστε να δώσουμε σημαντικές λύσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε γιατί η τάση του να χειριστούμε τους γύρω μας και να τους κατευθύνουμε ανάλογα με τις δικές μας απόψεις είναι υπαρκτή, αυτή είναι όμως αρκετή για να δυναμιτίσει το κλίμα και να δημιουργήσει εντάσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε παράλληλα τους εαυτούς μας από ζητήματα τρίτων που έχουμε την τάση να τα οικειοποιούμαι, καθώς αυτό θα μας οδηγήσει στο να πέσουμε ψυχολογικά και σε συναισθηματική υπερχείλιση.

Στις 09.06 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, μία θέση που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν η Αφροδίτη των πάρτι και της επικοινωνίας, αφού εκτοξεύει το κέφι την κοινωνικότητα, την ανάγκη για επαφές και ερωτικό παιχνίδι. Παράλληλα βέβαια μπορεί να μπούμε σε περιπέτειες, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να παίξουμε σε πολλά ταμπλό και αυτό τελικά να μας εκθέσει. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε σημαντικά βήματα ώστε να ανανεώσουμε τη σχέση μας, όπως για παράδειγμα κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και στην ανάγκη για διασκέδαση και αποκοπή από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Πολύ πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς είμαστε άκρως κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, μόνο που η μεταβαλλόμενη διάθεση μας μπορεί να οδηγήσει σε νευρικότητα και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στις όποιες εξελίξεις. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24