Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16/6/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16/6/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η ένταση ανεβαίνει αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι αστρολογικές συνθήκες ωθούν ιδιαίτερα τα Μεταβλητά και τα Παρορμητικά ζώδια και όσους έχουν σημεία και πλανήτες σε αυτά σε συγκρούσεις και λάθος εκτιμήσεις που μπορεί να κοστίσουν. Στις 10.06 ο Ήλιος από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζουν Ταυ Τετράγωνο που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά τις επιδιώξεις μας σε σχέση με την επικοινωνία και το εμπόριο αλλά και στις σχέσεις μας με το κοντινό μας περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται να εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα με εμάς και στο τέλος να απογοητευτούμε. Είναι προτιμότερο, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη μέρα, να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και να μην προχωρήσουμε σε συμφωνίες αφού το αποτέλεσμα πιθανά να είναι απογοητευτικό για εμάς.

Στις 13.06  ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω με τη συμμετοχή των Δεσμών της Σελήνης και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να βρίσκεται σε τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιληφθούμε ότι τα γεγονότα και οι συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο θα είναι καρμικά για προσωπικές σχέσεις και την καριέρα μας, γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διαχειριστούμε με ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει και να δείξουμε ωριμότητα. Είναι προτιμότερο επίσης να αποφευχθούν σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού ή συζητήσεις για οικογενειακά θέματα που είναι σπουδαία γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι λάθος εκτιμήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες  αντιπαραθέσεις.

Στις 16.06 ο Ερμής στον Καρκίνο συμμετέχει στο παραπάνω σχήμα  οδηγώντας μας στο να πούμε λόγια σκληρά και να αντιπαρατεθούμε με απόλυτο και σφοδρό τρόπο τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε τη λογική και τη συνετή σκέψη για να μην οδηγήσουμε τις όποιες σχέσεις μας στα άκρα, καθώς οι εξελίξεις προμηνύονται δυσάρεστες. Ας σκεφτούμε καλά τι σημαίνουν τα πρόσωπα γύρω μας για εμάς και ας μην μπούμε στη διαδικασία ρήξεων που θα μας κοστίσουν πολύ. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24