Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23/6/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23/6/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιουνίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιουνίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αυτή ανοίγει με άκρως δυναμικό τρόπο, καθώς η Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 17.06 στρέφει την προσοχή μας σε ότι αφορά τις ευρύτερες και κοντινές μας σχέσεις και δεν αποκλείεται να κλείσουν κύκλοι θεμάτων που μπορεί να μας απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό. Ζητήματα πνευματικής ανάπτυξης, νομικής φύσεως, ταξιδιών και επαφές με το εξωτερικό αναδεικνύονται, είναι βέβαια επιτακτική η ανάγκη να πάρουμε αποφάσεις με ξεκάθαρη σκέψη και εμπιστευόμενοι την διαίσθησή μας. Οι ψευδαισθήσεις θα είναι έντονες και μπορεί να μας οδηγήσουν στο να χάσουμε τον προσανατολισμό μας και να είμαστε έμπλεοι αμετροέπειας και υπερβολών που μόνο απογοήτευση θα φέρουν. Παράλληλα, προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την οικογένεια, την καριέρα, την δημόσια εικόνα, καθώς οι κόντρες με σημαντικά πρόσωπα για εμάς θα μας στοιχίσουν πολύ. Προσοχή στην ένταση και στη διάθεση για να επιβάλλουμε απόψεις και διαθέσεις που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις.

Στις 21.06 ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο, σηματοδοτώντας επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Το θερινό ηλιοστάσιο είναι μία πνευματική ευκαιρία που μας δίνετε να ανοίξουμε διαύλους και να αντιληφθούμε τη θετική ενέργεια που μπορούμε να εισπράξουμε από τις ρίζες, την πατρίδα, την οικογένεια. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο το επόμενο διάστημα επικεντρωνόμαστε σε ότι αφορά τα οικογενειακά μας ζητήματα και επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με τα πρόσωπα που μας γεμίζουν ασφάλεια και τρυφερότητα. Η εσωστρέφεια μπορεί να είναι έντονη, καθώς μπαίνουμε σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων μας που θα μας αναστατώσει, όμως θα μας δώσει την ευκαιρία να αντιληφθούμε που σφάλαμε. Χειριστική διάθεση και κυκλοθυμία θα προκαλέσουν εντάσεις.

Στις 23.06 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σχηματίζουν ένα κλειστό σύστημα ταυ τετραγώνου που θα επηρεάσει άμεσα την προσωπική μας ζωή, καθώς είμαστε επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις και υπερβολές που θα μας οδηγήσουν σε λάθος πρόσωπα και πιθανότατα να πληγωθούμε. Η εξαπάτηση είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμόμαστε. Παράλληλα, η διάθεση για παιχνίδια σε πολλά ταμπλό μπορεί να μας ωθήσει στο να εκτεθούμε και να πληγώσουμε το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που θα υπάρξει. Η ισχυρή διαίσθηση και η αποστασιοποίηση από την όποια κατάσταση για να σκεφτούμε με λογική θα μας βοηθήσουν να δούμε με αντικειμενικότητα τα πράγματα. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24