Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30/6/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30/6/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 24 ως 30 Ιουνίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Ιουνίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού και λογικό είναι να νοιώθουμε την ένταση να ανεβαίνει. Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για πιθανές συγκρούσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα που την απασχολούν.

Την εβδομάδα αυτή ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 27.07 αλλάζοντας τελείως τον τρόπο που εκφράζουμε τη σκέψη μας και που επικοινωνούμε. Μπαίνουμε σε ένα πιο εγωιστικό και  εγωκεντρικό μοτίβο και αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις προσωπικές μας σχέσεις, καθώς δείχνουμε να μη μας ενδιαφέρει τι λέει το ταίρι μας ή οι γύρω μας και να επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτά που εμείς σκεφτόμαστε, εμείς επιθυμούμε, εμείς έχουμε ανάγκη. Εάν αυτό δεν γίνει άμεσα αντιληπτό για να περιοριστεί μπορεί να μας κοστίσει αρκετά, καθώς θα υπάρξει έντονος εκνευρισμός από τους γύρω μας και κυρίως το σύντροφό μας, πιθανά γιατί θα νιώθει ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τις σκέψεις και τις ανάγκες του. Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να μπορέσουμε να δώσουμε το χώρο που χρειάζονται και οι άλλοι στο να εκφράσουν αυτά που θέλουν για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να ανοίξουν μπροστά μας ευκαιρίες που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας έχοντας τις προοπτικές για οικονομικά κέρδη. Πιθανό είναι επίσης εμείς να έχουμε ιδέες για το πώς θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  κτίσματα που έχουν προοπτικές, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνίδιες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην πώληση, ενοικίαση ή μετακόμιση που θέλουμε να επιτύχουμε. Ότι προκύψει θα έχει θετικό αντίκτυπο, αρκεί να κάνουμε και εμείς τις κατάλληλες κινήσεις που χρειάζεται για την καλύτερη δυνατόν εξέλιξη των πραγμάτων. Όμορφες στιγμές με το οικείο περιβάλλον θα δημιουργήσουν ένα απελευθερωμένο κλίμα από ότι μας καταπίεζε.

Σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι η εβδομάδα αυτή μας προετοιμάζει για την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 02.07 και θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει για οικογενειακά θέματα και σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία. Είναι επιτακτική ανάγκη να προετοιμαστούμε για καρμικά γεγονότα που μπορεί να σηματοδοτήσουν μελλοντικές εξελίξεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσουμε. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24