Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7/7/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7/7/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουλίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουλίου 2019

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!! Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και αναφερόμαστε στην Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 που σηματοδοτεί ένα σημαντικό νέο άνοιγμα σε ότι αφορά την οικογένεια, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταλυτικές αποφάσεις σε σχέση με την δημιουργία της δικής μας οικογένειας ή την μετακόμιση μας από την πατρική. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι αυτή η καρμική στιγμή που σηματοδοτεί η έκλειψη αυτή μας οδηγεί στο να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημά μας και να βάλουμε τα όρια μας έναντι των άλλων που μπορεί να μην συμφωνούν με τις αποφάσεις μας ή να θέλουν να δημιουργήσουν εμπόδια και δυσκολίες στις όποιες κινήσεις μας.

Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στο Λέοντα και μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα τη νευρικότητα και τη συγκρουσιακή διάθεση κυρίως στην ερωτική μας ζωή. Είναι επιτακτική ανάγκη να καταλάβουμε ότι το να είμαστε επιθετικοί εριστικοί και με επαναστατικές αντιδράσεις λόγω εκνευρισμού μπορεί να εκτοξεύσει την οξυθυμία στη σχέση και να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχει προκύψει. Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 

Στις 03.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και δημιουργεί έντονα την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με την οικογένεια και τις ρίζες μας, καθώς χρειαζόμαστε να νιώσουμε ασφάλειαν ζεστασιά και τρυφερότητα. Συναισθηματικά, ο ρομαντισμός απογειώνεται και το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να βιώσουμε στιγμές για δύο με το ταίρι μας στο προσωπικό μας χώρο. Η διακόσμηση είναι κάτι που μπορεί να μας απασχολήσει, καθώς θέλουμε να διαμορφώσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, προσοχή όμως γιατί οι σπατάλες δεν αποκλείεται.

Στις 07.07 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα όπου κινείται στις πρώτες μοίρες του ζωδίου και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η εσωτερική μας αναζήτηση και διεργασία σε ότι αφορά τον έρωτα είναι υπαρκτή, καθώς μπαίνουμε στη διαδικασία του να αναρωτηθούμε αν βιώνουμε τον έρωτα όπως πραγματικά θα θέλαμε και αν ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας είναι αυτός που μας καλύπτει ιδανικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι εκπρόσωποι των παραπάνω ζωδίων που επηρεάζονται, καθώς η δυσκολία στην επικοινωνία σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις που καλό είναι να αποφύγουν. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24