Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 14 έως 20/1/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 14 έως 20/1/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αυτή είναι άκρως σημαντική, καθώς προηγείται της δεύτερης έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα  και είναι ξεκάθαρο ότι εντείνεται πιθανή νευρικότητα που ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται. Στις 18.01 η αστρολογική δραστηριότητα είναι έντονη και οι τρεις όψεις που σχηματίζονται μπορεί να είναι άκρως σημαντικές. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό ανεβάζει την ψυχολογία μας σε ερωτικό επίπεδο και δίνεται η ευκαιρία να απογειωθούμε τον αισθησιασμό, το πάθος και την έξαψη, καθώς ανάγκες και επιθυμίες συμβαδίζουν και εναρμονίζονται σε απόλυτο βαθμό και αυτό μπορεί να έχει άμεσα αντίκτυπο στην προσωπική μας ζωή. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη συγκεκριμένη όψη είναι οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου των ζωδίων της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες σε επίπεδο συζητήσεων σε ότι αφορά την καριέρα μας, καθώς η διαίσθηση  και η διεισδυτικότητα που δείχνουμε σε σχέση με τους άλλους μπορεί να δώσουν σημαντικά αποτελέσματα σε σχέδια που πιθανά έχουμε, αυτό όμως που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε είναι πιθανό άγχος, φόβους ή ανασφάλειες που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να μας οδηγήσουν σε χειρίστηκες συμπεριφορές δημιουργώντας συγκρούσεις με τους γύρω μας. Θα πρέπει να είμαστε επίσης ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περίπτωση αντιπαραθέσεων, καθώς η διάθεση να πληγώσουμε τους άλλους θα είναι έντονη και θα οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες. Επηρεάζονται καταλυτικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Τέλος, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό ανεβάζοντας ιδιαίτερα την ένταση, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν  αιφνίδια γεγονότα και  ξαφνικές συμπεριφορές που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και τη διάθεση για σύγκρουση, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία αφού δεν αποκλείεται αυτή η ψυχολογία μας να επηρεάσει άμεσα την καριέρα και σχέσεις με ανώτερους μας ή πρόσωπα που έχουν ιδιαίτερη εξουσία στην επαγγελματική μας πορεία. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι το τέλος του τρίτου δεκαημέρου του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), καθώς η διάθεση για αντιπαραθέσεις και η εκρηκτική ψυχολογία μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά το φιλικό μας περιβάλλον, σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να θέλουμε να πραγματοποιήσουμε στη ζωή μας, σε όποια συλλογική και ομαδική προσπάθεια μας αγγίζει και θέλουμε να συμμετέχουμε. Ιδιαίτερα όμως θα πρέπει να προσέξουμε πιθανές εριστικές διαθέσεις ή απαξιωτικές τάσεις σε όσους θεωρούμε ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν ιδέες ή προτάσεις μας, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο συμπεριφοράς μας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24