Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 έως 13/1/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 έως 13/1/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη σηματοδοτεί την αρχή της εβδομάδας αυτής, καθώς ο έρωτας πια παίρνει την μορφή της περιπέτειας, την ανάγκη για παιχνίδι… πολύπλευρο που λειτουργεί απελευθερωτικά στην ψυχολογία μας και εκτοξεύει την αισιοδοξία στα ύψη. Είναι ιδανική συνθήκη για ερωτικά ταξίδια που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Η διασκέδαση και το ποτό μπαίνει στο πρόγραμμά μας, προσοχή βέβαια στις υπερβολές. Στις 08.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση, τη νευρικότητα και την αντιδραστικότητα και είναι πολύ πιθανό να μπούμε σε αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οφείλουμε να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας αλλά και την παρορμητικότητα στο λόγο, καθώς μπορεί να πούμε λόγια με σκληρό και απότομο τρόπο και να προκληθούν αντιπαραθέσεις.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.01 είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα, φόβους, απωθημένα και ανασφάλειες κα αυτό το ψυχικό δυναμικό να εκτονωθεί σε πρόσωπα του περιβάλλοντός μας με ανυπολόγιστες συνέπειες. Ήρθε η στιγμή να έρθουμε αντιμέτωποι με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα μας. Έντονα ανταγωνιστικές συμπεριφορές και χτυπήματα κάτω από τη μέση θα προκαλέσουν εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Την ίδια μέρα ο Δίας στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μία όψη που θα επηρεάζει για αρκετές μέρες και που μας οδηγεί στο να ωραιοποιούμε καταστάσεις, να δίνουμε παραμυθένιες διαστάσεις σε πρόσωπα και να θέτουμε στόχους  που δεν είναι ρεαλιστικοί. Η ενασχόληση με το πνεύμα και τις διάφορες φιλοσοφικές προσεγγίσεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά.

Στις 13.01 η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Αιγόκερω μας βάζει σε έντονη σκέψη, πιθανά να φέρει κατήφεια και απαισιοδοξία, το βέβαιο είναι ότι δεν θα εκφράζουμε συναισθήματα και απόψεις με ευκολία και αυθορμητισμό. Η ωριμότητα στη σκέψη είναι εμφανής, προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνουμε σκληροί και απόλυτοι και αυτό να προκαλέσει ζητήματα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό στίβο. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24