Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 14 ως 20/5/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 14 ως 20/5/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.5 (2 votes)

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 14 ως 20 Μαΐου 2018. Μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 14 ως 20 Μαΐου 2018

Έντονη «αστρολογικά» προβλέπεται αυτή η εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, η μετακίνηση του Ουρανού στο ίδιο ζώδιο μετά από επτά χρόνια στον Κριό την ίδια μέρα αλλά και το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στις 16.05 δίνουν το τέμπο για νέα ξεκινήματα σε οικονομικό επίπεδο αλλά και για εντάσεις και συγκρούσεις που μπορεί να στοιχίσουν στις προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05 δίνει το έναυσμα για δυναμικά ξεκινήματα σε οικονομικά ζητήματα. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικές διεκδικήσεις που μπορεί να έχουμε σε επαγγελματικό επίπεδο και να υπάρξει ικανοποίηση των αιτημάτων, δίνοντας σημαντική ανάσα αλλά και αυτοπεποίθηση. Το αίσθημα ασφάλειας και ψυχικής δύναμης παίζει καταλυτικό ρόλο σε ότι θέλουμε να προάγουμε. Σχέδια και συζητήσεις γίνονται κάτω από λογική σκέψη και σταθερές βάσεις.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, μετά την επτάχρονη πορεία του στον Κριό, φέρνοντας ανατροπές σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι μας δίνει συναισθηματική ασφάλεια αλλά και στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών πόρων. Η αξιολόγηση των αξιών μας αλλάζει άρδην και μας «αναγκάζει» να στραφούμε σε ανώτερη πνευματική οκτάβα, συνειδητοποιώντας τι πραγματικά μας κάνει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, πέρα από τα χρήματα. Η επιρροή του θα είναι έντονη στους γεννημένους των πρώτων ημερών του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος) που θα πρέπει να είναι έτοιμοι για σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Όσο και αν φαίνονται δύσκολες στην παρούσα φάση αυτές οι αλλαγές, θα συνειδητοποιήσουν μελλοντικά ότι μόνο θετικά επέδρασαν στην ζωή τους.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίζει ανάδρομος στις 27.06, στρέφοντας την ενέργεια και τον δυναμισμό σε ότι αφορά τους στόχους που έχουν τεθεί και πως θα τους κατακτήσουμε, αλλά και στα φιλικά μας πρόσωπα, όπου δείχνουμε να απολαμβάνουμε την δράση μαζί τους και να λειτουργούμε καλύτερα σε ομαδικό επίπεδο. Το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί όμως να ανατρέψει τα πάντα, καθώς η τεταμένη διάθεση, ο έντονος εκνευρισμός και οι αντιδραστικές συμπεριφορές θα είναι τέτοιες που είναι ικανά να ανατινάξουν κάθε σχέση μας. Το έντονο αυτό ψυχικό δυναμικό μπορεί να εκτονωθεί μόνο με σωματική δράση, γι’ αυτό καλό είναι να βάλουμε την γυμναστική, το περπάτημα ή ότι άλλο μας ικανοποιεί στην καθημερινότητά μας. Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την αστρολογική «συγκυρία» θα πρέπει να δείξουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, αν δεν θέλουν να δυναμιτίσουν σημαντικές σχέσεις στην ζωή τους.  

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 εκδηλώνοντας την ανάγκη μας να στραφούμε στην οικογένεια για να νιώσουμε ασφάλεια και να πάρουμε τρυφερότητα από τους δικά μας πρόσωπα. Το σπίτι και η διακόσμησή του θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να θέλουμε να ξοδέψουμε χρήματα για να ομορφύνουμε τον προσωπικό μας χώρο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει αναπάντεχες αισθηματικές εκπλήξεις που μας χαροποιήσουν αλλά ακόμα και διάθεση για πρωτότυπα πράγματα που θα ανανεώσουν την σχέση μας.  Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24