Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 έως 27/5/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 έως 27/5/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 21 ως 27 Μαΐου 2018. Μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27 Μαΐου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το καλωσόρισμα της εβδομάδας γίνεται με το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους στις 21.05, που δίνει την ευκαιρία να φύγουμε από την ανάγκη για ηρεμία και την ασφάλεια που μας παρέχουν οι δικοί μας άνθρωποι, κάνοντάς μας περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε στην διαδικασία να βγούμε, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε απόψεις, να πάρουμε νέες γνώσεις. Ταξίδια κοντινά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, καθώς η διάθεση είναι να δώσουμε ανάσα ανανέωσης στην καθημερινότητα, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα και όλα αυτά που μας απασχολούν. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες είναι πολύ πιθανές.

Ο Ερμής από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σχηματίζουν εξάγωνο στις 22.05 βοηθώντας να λειτουργήσουν αρμονικά λογική και ευαισθησία, κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να εκφράσουμε τις ανάγκες μας, συναισθηματικές και υλικές, αλλά και αυτά που μας φοβίζουν και μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε με θετικό τρόπο, χωρίς να χάνουμε την λογική σκέψη μας. Η διαίσθηση και η ενσυναίσθηση είναι έντονες και αυτό βοηθά στο να αντιληφθούμε και οι άλλοι τι έχουν ανάγκη. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 23.05 μας κάνει άκρως επικοινωνιακούς και δυναμικούς, δίνοντάς μας ενέργεια και θέληση για να επιδιώξουμε να προωθήσουμε στόχους και οράματα που έχουμε θέσει στην ζωή μας. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτό που θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε. Η επιθυμία να συναναστραφούμε με φίλους αλλά και να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους είναι ξεκάθαρη, αφού η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 25.05 δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συζητήσεις που αφορούν τις αποδοχές μας με άτομα του επαγγελματικού μας περιβάλλοντος. Η διάθεση για να μάθουμε τις βαθύτερες σκέψεις των άλλων είναι δεδομένη και μπορεί να δώσει ουσιαστικές συζητήσεις, που θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και εμείς κρυφά σημεία της ψυχής μας. Ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα αλλά και στις ερωτικές μας σχέσεις θα πρέπει να δείξουμε στις 26.05, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτη στον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση και σκληρότητα συναισθηματικά, αλλά και περιορισμούς σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24