Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28 έως 3/6/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28 έως 3/6/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 28 έως 3 Ιουνίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28 έως 3 Ιουνίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Υπό την επιρροή της άκρως παιχνιδιάρικης Πανσελήνου αρχίζει η εβδομάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 29.05 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, με τον Άρη να συμμετέχει σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, χαρίζοντας επιπλέον δράση και ερωτισμό. Ζητήματα φιλοσοφικά και πνευματικής αναζήτησης έρχονται στο προσκήνιο και κινούν τα νήματα για να πάρουμε αποφάσεις ως προς ποια πορεία θέλουμε να ακολουθήσουμε σε επίπεδο πνευματικότητας. Αυτό δεν αφαιρεί το γεγονός ότι η αισιοδοξία και η χαρά έχουν κυρίαρχο ρόλο, δίνοντάς μας ώθηση για να περάσουμε καλά με τις παρέες μας, να σχεδιάσουμε ταξίδια που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, να δούμε την ζωή μας από την θετική, ανέμελη, παιδική πλευρά της. Συναισθηματικά, ανανεωτική πνοή μπορεί να δώσει στην προσωπική μας ζωή και να μας οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας. Όποιοι δεν έχουν ταίρι, οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, γνωρίζοντας το κατάλληλο ταίρι.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους από τις 30.05 βάζοντας σε εγρήγορση το νου. Η ανάγκη έκφρασης είναι μεγάλη και είναι γεγονός ότι το χιούμορ και οι έξυπνες ιδέες πρωταγωνιστούν στις συζητήσεις. Οι νέες γνωριμίες προβλέπονται να είναι πολλές, καθώς είναι έντονη η επιθυμία για ανταλλαγή απόψεων και νέων πληροφοριών. Εμπορικά ζητήματα αλλά και συνεργασίες σε σχέση με την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες που θα είναι πολύ αποδοτικές. Θα έχουμε ακόμα την ευκαιρία να ξεφύγουμε με μικρές κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην διάθεσή μας.

Το τρίγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 μας ωθεί στο να κάνουμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα και να δραστηριοποιηθούμε αποτελεσματικά σε ότι έχουμε σχεδιάσει να πραγματοποιήσουμε. Ιδέες και δυναμισμός εναρμονίζονται μοναδικά και είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα είναι το πλέον επιτυχημένο. Η ρεαλιστική σκέψη δεν αφήνει περιθώρια για λάθος αποτελέσματα. Επικοινωνία και εμπόριο ευνοούνται εξαιρετικά και μπορεί να προκύψουν σημαντικές συνεργασίες στους συγκεκριμένους τομείς. Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία να κάνουμε καταλυτικά βήματα προς την επίτευξη των στόχων μας. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24