Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 έως 17/6/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 έως 17/6/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.5 (4 votes)

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 11 έως 17 Ιουνίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 έως 17 Ιουνίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Οι μετακινήσεις του Ερμή στον Καρκίνο, της Αφροδίτης στον Λέοντα και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δίνουν τον τόνο της εβδομάδας και σηματοδοτούν αλλαγές στην διάθεση επικοινωνίας, στις ανάγκες αλλά και νέα ξεκινήματα σε σχέση με τα κοντινά μας πρόσωπα, με ζητήματα γνώσεων, με ταξίδια και εμπορικές συναλλαγές.

Στις 12.06 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και δίνει στην επικοινωνία έντονη ευαισθησία αλλά και μεταβαλλόμενη διάθεση. Οικογενειακά θέματα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα μας βάλουν σε συζητήσεις με τα οικεία πρόσωπα, θέλοντας να δώσουμε λύσεις. Η διάθεση για να ακούσουμε και να αφουγκρασθούμε τους γύρω μας είναι δεδομένη, αυτό όμως που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι η έντονη τάση για να οικειοποιούμαστε τα προβλήματα των άλλων, βαραίνοντας έτσι την ψυχολογία μας. Το εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο την επόμενη μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές ιδέες για νέους πόρους που θα δώσουν ανάσα στο εισόδημά μας ή νέες προτάσεις για ανανεωτικές αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 δίνει το έναυσμα για νέα ξεκινήματα στις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα της ζωής μας (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους). Αυτό το ξεκίνημα μπορεί να είναι μεταμορφωτικό για εμάς, αρκεί να αφήσουμε πίσω τα κοινωνικά στερεότυπα και την εικόνα που μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη. Η νευρικότητα είναι δεδομένη, γι’ αυτό η διαχείρισή της θα είναι σημαντική. Επαγγελματικά, σημαντικές εμπορικές συμφωνίες ή συμφωνίες σε επίπεδο δημόσιων σχέσεων μπορεί να υπάρξουν, δεν θα είναι όμως εύκολη η εξέλιξή τους λόγω προσώπων που πιθανά να βάζουν εμπόδια κάτω από το τραπέζι.

Η επιμονή και η διαίσθηση θα οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ας τις εμπιστευτούμε. Συναισθηματικά, η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις, μέσα από αυτή όμως μπορεί να θέλουμε να επιβληθούμε και να ελέγξουμε το ταίρι μας, δημιουργώντας συγκρουσιακές καταστάσεις. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε κάτι που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 μας δίνει λάμψη και έντονη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι. Η ανάγκη για να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής στο μέγιστο είναι ξεκάθαρη και καθορίζει το επόμενο διάστημα. Το φλερτ και η ενασχόληση με το άλλο φύλο είναι χαρακτηριστική, αφού η παιχνιδιάρικη διάθεση μας κατακλύζει και μας οδηγεί σε έντονο φλερτ. Η διασκέδαση, η ενασχόληση με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα αποτελούν προτεραιότητά μας. Καλό είναι όμως να είμαστε προσεκτικοί σε υπερβολές που θα ξενίσουν τους γύρω μας, όπως και έντονη διάθεση για προβολή του «εγώ». Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τις πρώτες μέρες γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις μας, δημιουργώντας ρήξεις. Καλό θα είναι να περιορίσουμε την επαναστατικότητα και τα ξεσπάσματα για να διαφυλάξουμε την προσωπική μας ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24