Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 έως 24/6/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 έως 24/6/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 18 έως 24 Ιουνίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 έως 24 Ιουνίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι το μεγάλο τρίγωνο στις αρχές της, του Ερμή στον Καρκίνο με τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η αισιοδοξία και η ευαισθησία γίνονται ακόμα πιο έντονες στην επικοινωνία, κάτι που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αισθητό σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς θα έχουμε την διάθεση να στηρίξουμε όποιο οικείο πρόσωπο μας έχει ανάγκη, μεταδίδοντάς του θετικότητα και συναισθηματικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε σοβαρά ζητήματα και συζητήσεις, γιατί δεν αποκλείεται να μην βλέπουμε αντικειμενικά τα δεδομένα και να υποπέσουμε σε λάθη ή να είμαστε επιρρεπείς στο να πιστέψουμε πράγματα που δεν μπορούν να σταθούν σε λογικό πλαίσιο.

Το καλοκαίρι αρχίζει και επίσημα στις 21.06 με το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο. Η προσοχή μας στέφεται σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν. Είναι διάχυτος ο συναισθηματισμός και η τάση να αναπολούμε καταστάσεις, κάνοντας έτσι μία αξιολόγηση στις συμπεριφορές μας αλλά και στις συμπεριφορές των άλλων τον τελευταίο καιρό. Η ασφάλεια που έχουμε ανάγκη να νιώσουμε, μας οδηγεί στο να στραφούμε στις ρίζες μας. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εκπλήξεις που θα ανανεώσουν θετικά την καθημερινότητα, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας αλλά και αυτές της οικογένειάς μας. Μπορούμε να συνεργαστούμε εξαιρετικά με πρόσωπα οικογενειακά για να ξεπεράσουμε ζητήματα που μας απασχολούν, ακολουθώντας πρωτότυπους τρόπους ή ευφάνταστες ιδέες.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει το πάθος αλλά και την ανταγωνιστική διάθεση στις προσωπικές σχέσεις και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν έντονες διαμάχες, θέλοντας ο ένας να επιβάλλει στον άλλον ανάγκες και επιθυμίες. Καλό είναι βέβαια να μετουσιώσουμε την τόση ενέργεια σε ερωτισμό και πόθο και να προσπαθήσουμε να βρεθούμε με το ταίρι μας στην μέση του δρόμου. Έτσι θα αποφύγουμε όλες τις κόντρες, αφήνοντας τον ανταγωνισμό και την ζήλια στο περιθώριο, δίνοντας τον πρώτο ρόλο στο να ικανοποιηθούμε και εμείς, αλλά και ο σύντροφός μας, εξελίσσοντας έτσι την σχέση μας.

Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξουμε στο τέλος της εβδομάδας, καθώς η αντίθεση του Ερμή στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει την νευρικότητα, την ανάγκη επιβολής και ελέγχου και δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθούμε με οικεία πρόσωπα αλλά και άτομα του επαγγελματικού μας περιβάλλοντος, λέγοντας λόγια σκληρά που θα είναι δύσκολο μετά να δικαιολογήσουμε. Το μείζον είναι να μην χάσουμε την κατανόησή μας και να αφήσουμε ότι στενάχωρο μας απασχολεί στην άκρη, προσπαθώντας έτσι να αποτρέψουμε τις έντονες συγκρούσεις. Η ψύχραιμη και καθαρή σκέψη θα λειτουργήσει ευεργετικά. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24