Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25 έως 1/7/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25 έως 1/7/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.8 (4 votes)

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 25 έως 1 Ιουλίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25 έως 1 Ιουλίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Ιδιαίτερα φορτισμένη αυτή η εβδομάδα αγαπημένοι μου, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες είναι τέτοιες που μας προετοιμάζουν για ένα «θερμό» καλοκαίρι, όπου θα πρωταγωνιστούν οι εκλείψεις του Ιουλίου και του Αυγούστου και ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο, όπου θα συμμετέχει και στην έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τέλη Ιουλίου σε σκληρές όψεις με τον Ουρανό.

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό μας ωθεί σε συναισθηματικές υπερβολές, ωθώντας την σχέση μας στα άκρα από υπερβολικό ενδιαφέρον, τάσεις ελέγχου και ζήλια αλλά και σε επίπεδο οικονομικό, όπου δεν θα είναι δύσκολο να σπαταλήσουμε χρήματα σε πράγματα που δεν έχουμε επί της ουσίας ανάγκη, χάνοντας μεγάλο μέρος του εισοδήματός μας. Είναι προτιμότερο να ξανασκεφτούμε την στάση μας απέναντι στο ταίρι μας και να δείξουμε τα συναισθήματά μας χωρίς να γινόμαστε καταπιεστικοί. Προσοχή στα περιττά έξοδα.

Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 27.06 και θα επιστρέψει ορθόδρομος στις 27.08 έχοντας περάσει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω. Σημαντικές μπορεί να είναι οι καθυστερήσεις σε στόχους και ομαδικές δράσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να μην βιαστούμε να προωθήσουμε σχέδια. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι αυτό το διάστημα μπορούμε να επανεξετάσουμε τις φιλοδοξίες μας και να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας ποιες είναι αυτές που μας καλύπτουν και ποιες όχι. Η ένταση σε σχέσεις και φιλίες θα είναι γεγονός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που θα μας οδηγήσουν στο να απομακρύνουμε πρόσωπα από την ζωή μας. Φίλοι και πρόσωπα από τα παλιά επανέρχονται στο προσκήνιο εκφράζοντας την επιθυμία τους για μία νέα ευκαιρία στην ζωή μας.  

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω στις 28.06 μας καλεί να κλείσουμε ζητήματα σε επαγγελματικό κυρίως, αλλά και οικογενειακό επίπεδο που πιθανά μας απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βαραίνει την ατμόσφαιρα, εγείρει φόβους, ανασφάλειες και απαισιοδοξία και αν δεν κρατήσουμε την ψυχραιμία μας θα υπάρξει αντίκτυπο στις σχέσεις με επαγγελματικά πρόσωπα αλλά και την οικογένεια. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε θεωρώντας ότι δεν επιτυγχάνουμε την εξέλιξη που θα θέλαμε επαγγελματικά. Ας αφήσουμε να περάσει κάποιος χρόνος για να δούμε με ψυχραιμία και καλή διάθεση την δρομολόγηση των πραγμάτων.

Την επόμενη μέρα, στις 29.06, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και δείχνουμε να θέλουμε να επικοινωνήσουμε με πάθος και ένταση τα συναισθήματά μας, κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές και να φέρει δυσαρέσκεια στους γύρω μας. Η ανάγκη για να τραβήξουμε την προσοχή φαίνεται ιδιαίτερα στον τρόπο που εκφραζόμαστε, καθώς πιθανά να χρησιμοποιήσουμε πομπώδεις εκφράσεις που δεν μας ταιριάζουν. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι ο εγωισμός και ο εγωκεντρισμός μόνο εμπόδια θα φέρουν. Το χιούμορ και η αισιοδοξία που μπορούμε να εκφράσουμε θα λειτουργήσει ευεργετικά στο περιβάλλον μας. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει προσωρινά την νευρικότητα και τις εκρηκτικές αντιδράσεις, κάνοντας την διαχείριση καταστάσεων στον έρωτα δυσκολότερη. Συνιστάτε ψυχραιμία για την αποφυγή σφοδρών συγκρούσεων! Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24